ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’Ο ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ’’ ΚΑΙ ‘’Ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ ΑΠΛΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΡΟΛΩΝ & ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ’’!!

2022-03-01

ΣΧΟΛΙΑ 2

Έκπληκτοι και μάλλον απογοητευμένοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας, παρακολουθούν την αντιπαράθεση που ξέσπασε με ανταλλαγή δελτίων τύπου μεταξύ δύο πάλαι ποτέ συνεργατών στον Δήμο Αλμωπίας, με αφορμή την ανακοίνωση του Φ.Ο. Αριδαίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου (Δ.Α.Κ.Α), που είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθεί ο επίσημος αγώνας καλαθοσφαίρισης της Γ΄. Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή 27/02/2022 με την ομάδα της Φλώρινας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Με αφορμή λοιπόν την παραπάνω επιστολή, οι επικεφαλής των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μπίνος Δημήτρης (ΔΕΣ ΕΔΩ), και Παρούτογλου Νίκος (ΔΕΣ ΕΔΩ), ) με σχετικά δελτία τύπου πήραν θέση για το θέμα αυτό.

Απάντηση εξέδωσε αμέσως ο Δήμαρχος Αλμωπίας (ΔΕΣ ΕΔΩ) για το θέμα που δημιουργήθηκε, χρησιμοποιώντας σκληρούς και μάλιστα προσωπικούς χαρακτηρισμούς, εναντίον του πρώην συνεργάτη του Παρούτογλου Νίκου, απαντώντας στο περιεχόμενο του παραπάνω δελτίου τύπου που εξέδωσε, αφήνοντας ασχολίαστο και στο... απυρόβλητο το περιεχόμενο του Μπίνου Δημήτρη!! Γιατί άραγε!!

Το γάντι σήκωσε αμέσως ο Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου, απαντώντας στις αιτιάσεις του Δημάρχου Αλμωπίας, χωρίς να κατονομάζει αυτόν (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Μέχρι στιγμής, για το θέμα δεν έλαβε θέση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης. Μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζει...

Στο διά ταύτα και ύστερα από όλα αυτά, θεωρούμε, αφενός ότι μήπως θα έπρεπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κατά τη σύνταξη της απάντησης να λάβει υπόψιν του τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να ισχύει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, όταν μάλιστα δίνονται γραπτά, καθόσον scripta manent, και να μην χρησιμοποιεί ανάρμοστες, υποτιμητικές και προσβλητικές προσωπικές εκφράσεις που δεν τιμούν το θεσμό που εκπροσωπεί και μάλιστα για ένα πρώην συνεργάτη του, που πολλές φορές, ενίοτε με πολιτικό κόστος για την παράταξή του αλλά και τον ίδιο!!, στήριξε τον Δήμαρχο Αλμωπίας...

... αφετέρου, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε φίλος της ιστοσελίδας μας, μήπως θα έπρεπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, να διαχωρίσει τον θεσμικό του ρόλο από τον ρόλο του επικεφαλής της παράταξης ''ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ'', απαντώντας διακριτά και ανάλογα!!

Από την άλλη πλευρά, με πολύ έξυπνο και οξύνουν τρόπο, στην απάντησή του ο Παρούτογλου Νίκος, χωρίς να κατονομάσει... έσφαξε με το βαμβάκι τον Δήμαρχο Αλμωπίας, αναφέροντας ότι ''Η διαστρέβλωση απλών εννοιών, οφείλεται είτε στην άγνοια ρόλων , είτε στην αδυναμία οριοθέτησης και αντίληψης των προβλημάτων''.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της ακαταλληλότητας του Δ.Α.Κ Αριδαίας πέρασε μάλλον σε δεύτερη μοίρα, κάτι που θα έπρεπε αυτό να είναι το καίριο θέμα και όχι η επίλυση μικροπολιτικών, προσωπικών κλπ διαφορών που σε τελευταία ανάλυση δεν αφορούν τους πολίτες!!

Η συνέχεια θα δοθεί μάλλον στη συνεδρίαση είτε του Δημοτικού Συμβουλίου ή στην συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής.

01-03-2022/13:04

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-03-01 13:37

Μήνυμα:

Απαράδεκτοι και οι δύο

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-03-01 13:45

Μήνυμα:

Τελικά ποιο μάγκας από όλους αποδείχθηκε ο γιατρός, ενώ και ο Μπίνος είναι μάλλον κερδισμένος. Μπάτσης και Παρούτ την πάτησαν