ifonitispellas.gr-Επικαιρότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη ένα άτομο που προσπάθησε να εξαπατήσει γυναίκα σε περιοχή της Πέλλας- Συνεργός του προσποιούμενος τον αστυνομικό, της τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό ενός παιδιού

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του παππού της, έζησε επί τουλάχιστον πέντε μήνες ένα 4χρονο κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη. Ο 68χρονος δράστης κατηγορείται ότι ασελγούσε στην μικρή εγγονούλα του, τις ώρες που οι γονείς της την άφηναν σε αυτόν για να την προσέχει.

Η χρησικτησία είναι μια νομική έννοια που αναφέρεται συχνά σε σχέση με την ακίνητη περιουσία. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στην περίπτωση απόκτησης της ιδιοκτησίας μέσω της μακροχρόνιας και συνεχούς χρήσης του, χωρίς την επίσημη μεταβίβαση δικαιωμάτων από τον αρχικό ιδιοκτήτη.

Μια νέα μόδα που θέλει έφηβους (κι όχι μόνο) να ντύνονται με «τρίχωμα» ζώων, να φοράνε μάσκες με πρόσωπα σκύλων ή γατών, να γαβγίζουν ή να νιαουρίζουν έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των Αρχών.

Το απόλυτο σοκ βίωσε παραγωγός από το Μυλότοπο- Πέλλας το βράδυ του Σαββάτου (12/10) όταν επισκέφτηκε το χωράφι στο οποίο καλλιεργεί ακτινίδια. Προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν μπει στο χωράφι του και έκλεψαν τρεις τόνους ακτινίδια.

Σαρωτική νίκη, εκλογικός θρίαμβος, σε μια απαιτητική εσωκομματική αναμέτρηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με το (σχεδόν) 60% που συγκέντρωσε το βράδυ της Κυριακής στην δεύτερη κάλπη του ΠΑΣΟΚ επικράτησε του Χάρη Δούκα που έφτασε το 40%. Ο Ανδρουλάκης είναι, αυτή την στιγμή, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Χαριλάου Τρικούπη.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2024 σε κρεοπωλείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. «Πρωταγωνιστές» στο επεισόδιο ένας 66χρονος ιερέας και ένας 55χρονος κρεοπώλης, που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο μαγαζί του δεύτερου.

Η είδηση του θανάτου του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια, τους φίλους, τους συμπαίκτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα της βίλας του στην Γλυφάδα και πλέον αναμένονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να ρίξουν… φως...

Το αυτόφωρο έγκλημα αποτελεί έναν απ' τους γνωστότερους νομικούς όρους που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει ένα έγκλημα που γίνεται αντιληπτό κατά την τέλεση του. Η ελληνική νομοθεσία ορίζει ρητώς το αυτόφωρο έγκλημα στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Οι γενικές εξετάσεις ή check up, όπως συνήθως αποκαλούνται, είναι ο προσυμπτωματικός έλεγχος στον οποίο είναι χρήσιμο να υποβάλλεται κάποιος ανά τακτά διαστήματα, προκειμένου να έχει μια εικόνα της κατάστασης της υγείας του.

Η επαναβεβαίωση της διάθεσης και των δύο πλευρών να συνεχιστεί ο πολιτικός διάλογος, να προωθηθεί περαιτέρω η θετική ατζέντα και να συμφωνηθεί η εντατικοποίηση της συνεργασίας για το μεταναστευτικό, ήταν το ζητούμενο για την Αθήνα στη συνάντησηΚυριάκου ΜητσοτάκηΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κι υπό αυτό το πρίσμα η κυβέρνηση δήλωνε ικανοποιημένη για το...

Σοφότεροι έγιναν όσοι παρακολούθησαν το debate των έξι υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ καθώς στις τρεις ώρες που κράτησε κατάφερε να μπει σε πολλά σπίτια μια εσωκομματική διαδικασία.