ifonitispellas.gr-Επικαιρότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεκατρείς άνθρωποι συνελήφθησαν κοντά στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ με αρνιά και κατσίκια, τα οποία σκόπευαν να θυσιάσουν κατά τη διάρκεια του εβραϊκού Πάσχα, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση.

Θύμα επίθεσης φέρεται να έπεσε σήμερα (21/04) η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Συνελήφθησαν και οι δύο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες. Στο ακροατήριo των ποινικών δικαστηρίων κατέληξε εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών, ύστερα από εκατέρωθεν καταγγελίες που έγιναν και οδήγησαν στη σύλληψή τους με την αυτόφωρη διαδικασία.

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου σε υπόθεση «συκοφαντικής δυσφήμισης», προτείνει στην ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Δύο κοριτσάκια μόλις 4 και 3 χρόνων, αλλά και η μητέρα τους, βίωσαν στιγμές τρόμου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου σε μια παιδική χαρά στον Βόλο, εξ αιτίας ενός αδίστακτου επιδειξία που είχε το θράσος να σταθεί μπροστά στα παιδιά και να αρχίσει να αυνανίζεται.

Το Σίνδεϊ συγκλονίζεται από μια ακόμα επίθεση με μαχαίρι. Λίγα 24ωρα μετά το μακελειό με τους 6 νεκρούς στο εμπορικό κέντρο, άνδρας σε ζωντανή σύνδεση σε ιερέα την ώρα που κήρυττε στoν Ναό του Καλού Ποιμένος (The Good Shepherd Church).

Χθες (12 Απριλίου 2024) και ώρα 20.10΄περίπου, στο Κίτρος Πιερίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας – Κολινδρού.

Σε «κίνδυνο» για τη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται η Μακεδονία, η οποία δημοσκοπικά θυμίζει… άλλη χώρα, με τη δύναμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας να εμφανίζεται σημαντικά μειωμένη, σε ποσοστό μόλις 25,7% και τα κόμματα που κινούνται στα δεξιά της να συγκεντρώνουν αθροιστικά ποσοστό που υπερβαίνει το 20%.

Νέα αισθητική και νέα ήθη εισάγει ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης. Αν μη τι άλλο η έμπνευση δε λείπει καθώς λανσάρει μία καινούρια μίνι εξέδρα, "ένα καινούριο αξεσουάρ" και το μόνο που μένει να δούμε στην επόμενη παρέλαση, είναι εάν θα "φορεθεί" και από άλλους Δημάρχους.

Σκηνές απείρου… κάλλους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του Ιερού Ναού του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, όπου ένας αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε άγρια έναν Μητροπολίτη.

Ποια είναι η πιθανότερη εξέλιξη- Ερωτηματικό γιατί εξαιρείται ο Στίγκας- Δεν εξαιρείται όμως ο Κατσιβαρδάς που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη- Προφανώς οι «Σπαρτιάτες» δεν θα κατεβούν στις ευρωεκλογές-Πώς θα διαμορφωθεί η εκλογική δύναμη.