ifonitispellas.gr-Επικαιρότητα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέσα σε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα έγινε η ψηφοφορία επί της πρότασης του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τις αλλαγές στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Με 17 υπέρ, 12 κατά και 4 παρών υπερψηφίστηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Νέος πρόεδρος της ΚΟ είναι ο Νίκος Παππάς στη θέση του Σωκράτη Φάμελλου.

Στην εξιχνίαση υπόθεσης βιασμού μιας 21χρονης προχώρησαν οι Αρχές. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, μαρτυριών-καταθέσεων, οπτικών υλικών και ψηφιακών πειστηρίων προχώρησαν στη σύλληψη 3 αλλοδαπών, από τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, οι οποίοι φέρονται να αποδέχθηκαν την πράξη τους.

Χθες (25 Αυγούστου 2024) και ώρα 16:50 περίπου, στο 28ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή...

Ζευγάρι έφυγε από πιτσαρία χωρίς να πληρώσει. Μάλιστα τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα είχαν περίσσιο θράσος γιατί όταν εντοπίστηκαν από ντελιβερά του καταστήματος έπαιζαν «θέατρο» μπροστά του.

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αποχώρησε η ομάδα των «87» από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με ευθεία επίθεση και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής συχνά στερούν χρόνο για δραστηριότητες όπως το φαγητό. Πολλοί αρπάζουν κάτι γρήγορο για πρωινό βγαίνοντας από το σπίτι ή «καταβροχθίζουν» το μεσημεριανό τους γεύμα, ώστε να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο και να είναι παραγωγικοί στη δουλειά, ή να αφιερώσουν πιο πολλή ώρα στην προσωπική τους ζωή.

Για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Νίκο Παππά και την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος τόνισε: «Θα εισηγηθώ ο όρος "μπάτσος" να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα».

Η ζήλια είναι κάτι που όλοι πρέπει να αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά στην ζωή μας, είτε επειδή ζηλεύουμε εμείς είτε επειδή μας ζηλεύουν οι άλλοι. Είναι μια αίσθηση που κανείς δεν μπορεί να ξεφορτωθεί ανεξάρτητα από το πόσο πολύ προσπαθήσει.

Όσον αφορά τις σχέσεις, οι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συχνά μοναδικές προκλήσεις. Παρά το γεγονός ότι έχουν υψηλό βαθμό συναισθηματικής νοημοσύνης και την ικανότητα να σκέφτονται βαθιά και κριτικά, οι εξαιρετικά έξυπνοι άνθρωποι μπορούν ακόμα να δυσκολεύονται να κάνουν τις σχέσεις τους να λειτουργήσουν.

Την ώρα που η τουριστική κίνηση βρίσκεται στο πικ, με τις αφίξεις των επισκεπτών να κορυφώνονται, η Χαλκιδική βρίσκεται σε κλοιό…υπερτουρισμού, όπως ακριβώς και τα νησιά, προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων, που κάνουν λόγο για ασφυκτικές συνθήκες.

Στη σύλληψη ενός 52χρονου Έλληνα προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (12/8), σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβασης του Νόμου περί όπλων.