ifonitispellas.gr-Λουτρά-Λουτρακίου Αλμωπίας

ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Κατά τη χθεσινή, Πέμπτη 23/5/2024 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης-Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αποφασίσθηκε, εκτός των άλλων, και η ενίσχυση αθλητικών φορέων κλπ Σωματείων της Αλμωπίας με το ποσό των 1.500,00 ευρώ.

Άμεσα ενήργησαν τα αντανακλαστικά του Προέδρου και της Διοίκησης της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, Τζέκου Πέτρου, σε σχετικό δημοσίευμά μας, αναφορικά με την... αναρχία που επικρατούσε στην τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων στην επαρχιακή οδό που οδηγεί από το Λουτράκι στην Λουτρόπολη-Αλμωπίας και αντίστροφα.

Με τις απουσίες του τέως Δημάρχου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης, Μπάτση Χρήστου, αλλά και της Διευθύνουσας Χαραλαμπίδου Βαλεντίνης, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 23/5/2024 η προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα έξι...

Φαίνεται ότι μάλλον η αύξηση στην αποζημίωση των εντεταλμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, από τα 500,00 ευρώ στα 700,00 ευρώ, έπιασε τόπο.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο συγκεντρωτικά, όλα όσα έλαβαν χώρα κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Λουτρόπολης Αλμωπίας την 15/5/2024, πατώντας ΚΛΙΚ επάνω στους παρακάτω συνδέσμους...

Συνεχίζεται ο απόηχος της προχθεσινής (15/5/2024) επεισοδιακής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της συνεδρίασης της Λουτρόπολης, με ανακοινώσεις εκατέρωθεν και μάλιστα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης των δύο Δημάρχων, Παρούτογλου και Μπάτση.

Πολλοί αναγνώστες μας, ζητούν να μάθουν με λεπτομέρειες, τι τελικά τροποποιήθηκε στο καταστατικό της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, κατά την προχθεσινή, Τετάρτη 15/5/2024 Γενική Συνέλευση της επιχείρησης.

Μετά τα όσα, ακούσθηκαν, λέχθηκαν και έλαβαν χώρα, κατά τη χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 επεισοδιακή Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε και πάλι ο Δήμαρχος Αλμωπίας, δίνοντας διευκρινίσεις και εξηγήσεις για τον τρόπο είσπραξης, πως γινόταν παλιά και πως θα γίνεται από τούδε…

Κατά την χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 επεισοδιακή Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χουρσόγλου Χρήστος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία της Γ.Σ του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Πασόη Δημήτρη και στην απουσία του κόσμου.

Μετά την επεισοδιακή αναχώρηση του τέως Δημάρχου Μπάτση Χρήστου, κατά την χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος και αυτός αναφέρθηκε στην αργοπορία λήψης του νέου καταστατικού ώστε να μπορεί να το μελετήσει έγκαιρα και να αποφασίσει...

Μετά τις τοποθετήσεις και παρατηρήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας και της Διευθύνουσας , κατά την χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε ο τέως Δήμαρχος Αλμωπίας και τέως Πρόεδρος της Λουτρόπολης Μπάτσης Χρήστος, προκειμένου τοποθετηθεί και απαντήσει στις αιτιάσεις της Διευθύνουσας (ΔΕΣ και...

Αμέσως μετά την αρχική τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας, κατά την χθεσινή Τετάρτη 15/5/2024 Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε η νεοπροσληφθείσα Διευθύνουσα Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη η οποία αναφέρθηκε, γενικότερα, στην κατάσταση που επικρατεί στην Λουτρόπολη.

Διάχυτη ήταν η αίσθηση μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, χθες Τετάρτη 15/5/2024 κατά την Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, ότι μία σπίθα χρειαζόταν για να τιναχτεί η συνεδρίαση στον αέρα, όπερ και εγένετο.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ... ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ!!

Κατεβαίνοντας κάποιος από την Λουτρόπολη Αλμωπίας προς την Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Πέλλας, παρατηρεί ότι στην κεντρική οδό του χωριού και μέχρι την έξοδό του από αυτό, στην δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, και πάνω σ΄αυτό!!, υπάρχουν πάνω από 15 κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι μπορούν...

Θεωρούμε ότι οι εκφράσεις κλισέ που ακούγονται συνήθως σ΄αυτές τις περιπτώσεις, όπως ''βούλιαξε'', ''πατείς με πατώ σε'', είναι μάλλον φτωχές για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί το τριήμερο του Πάσχα, στην Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Μία ευχάριστη έκπληξη ανέμενε σήμερα Δευτέρα 06/5/2024, τους εκατοντάδες επισκέπτες της Λουτρόπολης Αλμωπίας, καθόσον απόλαυσαν μαζί με το μπάνιο και τη φύση και την μουσική που έπαιζε ο εκ Κρήτης ερχόμενος και εορτάζων σήμερα μουσικός Γιώργος Βουρεξάκης.

Για μία ακόμη φορά, άμεσα αντέδρασαν τα αντανακλαστικά της νέας Διοίκησης της Λουτρόπολης- Αλμωπίας σε σχετικό δημοσίευμά μας, αναφορικά με το μονοπάτι που οδηγεί στο ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟ, που διαφημίζουν οι πινακίδες στον εσωτερικό χώρο της Λουτρόπολης, αφενός…

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία και ο τόπος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, καθώς και τα θέματα που θα συζητηθούν.

''Στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι'', λέει ο θυμόσοφος λαός μας!!. Μάλλον έτσι θα σκέφτηκε η Διοίκηση της Λουτρόπολης Αλμωπίας και αποφάσισε, έστω και έτσι, να εξωραίσει την απαράδεκτη και δυσφημιστική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των πάλαι ποτέ Ξενοδοχείων και λοιπών δωματίων που βρίσκονται πλέον σε μη λειτουργία στη Λουτρόπολη...

Μικρό-ένταση και ανταλλαγή ''φιλοφρονήσεων'' έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή, Τρίτη 09/4/2024, ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, όταν τέθηκε σαν έκτακτο θέμα οι όροι δημοπράτησης του Εστιατορίου, της Πισίνας και του Αναψυκτηρίου.