ifonitispellas.gr-Λουτρά-Λουτρακίου Αλμωπίας

ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με την με αρ. πρωτ. 277/27-02-2024 πρόσκληση της επιχείρησης εκ παραδρομής ορίστηκε η διεξαγωγή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου την 1η Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00μμ, η οποία θα πραγματοποιούνταν στα γραφεία της επιχείρησης, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως ορίστηκαν, αντί της ορθής ημερομηνίας διεξαγωγής,...

Αγαπητοί επισκέπτες μας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης είναι υποχρέωση μας να τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας των επισκεπτών. Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε εργασίες απολύμανσης της εξωτερικής πισίνας, η οποία θα παραμείνει κλειστή την Τετάρτη 28/02/2024, από τις 07:00 έως τις 11:00.

Μία ευχάριστη έκπληξη ανέμενε σήμερα Σάββατο 17/02/2024, τους πολλούς επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, οι οποίοι έβλεπαν έναν εθελοντή να προπονείται μόνος του στην μεγάλη γέφυρα της Λουτρόπολης, πλησίον του εστιατορίου, κάνοντας καταβάσεις και αναβάσεις σ΄αυτήν.

Συνεδρίασε χθες Τρίτη 06/02/2024 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, στην οποία συνεδρίαση μετείχαν όλα τα νέα μέλη του Συμβουλίου, καθώς και η Διευθύνων Σύμβουλος Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο, τους ενδιαφέροντες διαλόγους που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινή, Τετάρτη 31/01/2024, αυτόκλητη Γενική Συνέλευση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, μεταξύ των Παρούτογλου Νίκου, Μπίνου Δημήτρη, Μπάτση Χρήστου, Χουρσόγλου Χρήστου…

Κατά τη χθεσινή Τετάρτη 31/01/2024,αυτόκλητη Γενική Συνέλευση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, μετά τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον Μπίνο Δημήτρη, το λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέτοχος της Λουτρόπολης Χουρσόγλου Χρήστος, ο οποίος παρατήρησε..

Κατά τη χθεσινή αυτόκλητη Γενική Συνέλευση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, χθες Τετάρτη 31/01/2024, μετά τον Δήμαρχο Αλμωπίας, το λόγο ζήτησε και έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' Μπίνος Δημήτρης...

Τη δυσαρέσκεια του έδειξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κατά τη χθεσινή, Τετάρτη 31/01/2024, αυτόκλητη Γενική Συνέλευση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, όταν λαβών τον λόγο, αναφέρθηκε στο κενό Διοίκησης που υπάρχει κατά την μεταβατική περίοδο ανάληψης των καθηκόντων από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει δυσλειτουργία της...

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 31/01/2024 η αυτόκλητη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας με μοναδικό θέμα τον ορισμό των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτόκλητη Γενική Συνέλευση ως μοναδικός μέτοχος της εταιρείας με την επωνυμία "Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων", ορίσθηκε για την 31 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 (6μ.μ.), με μοναδικό θέμα τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 23/01/2024, τέθηκε και το θέμα λειτουργίας της Λουτρόπολης, με αφορμή τον ορισμό του Προεδρείου και της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου.

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 24/01/2024 μεσημβρινές ώρες, όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) η παράδοση-παραλαβή στην επιχείρηση της Λουτρόπολης Αλμωπίας, στη νέα Διοίκηση.

Μπορεί να ''πνέει τα λοίσθια'' η απερχόμενη Διοίκηση της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, καθόσον σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Πρόεδρος της Μπάτσης Χρήστος και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ να παραδώσουν και τα ηνία της παραπάνω επιχείρησης στην νέα Δημοτική Αρχή, συνεχίζει όμως να προγραμματίζει προσλήψεις για την Λουτρόπολη!!

Για λόγους που γνωρίζει μόνο η Διοίκηση (ακόμη για λίγες ημέρες) της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, επιμένει και συνεχίζει να συνεδριάζει με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, για θέματα που αφορούν την επιχείρηση και όχι διά ζώσης; Φοβάται τον Κορονό-ιό ή τη δημοσιότητα; Ίσως κάποτε να μάθουμε το γιατί!!

Μπορεί οι Δήμαρχοι στον Δήμο Αλμωπίας να αλλάζουν κάθε τετραετία και αντίστοιχα και οι Πρόεδροι στην Λουτρόπολη Αλμωπίας το ίδιο, υπάρχει όμως κάποιος ο οποίος είναι αμετακίνητος, ''βρέξει, χιονίσει''!!

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο τέως και ο νυν Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος και Παρούτογλου Νίκος, αντίστοιχα, κατά τη χθεσινή τελετή του Αγιασμού των υδάτων στην μεγάλη πισίνα της Λουτρόπολης-Αλμωπίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανήμερα των φώτων, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και στην μεγάλη πισίνα των Λουτρών –Λουτρακίου- Πέλλας, παρουσία του τέως και νυν Δημάρχου Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστου και Παρούτογλου Νίκου, τέως και νυν Αντιδημάρχων, της Πολιτευτή της Ν.Δ Σαραλιώτου Μαρία, του πρώην Δημάρχου Πασόη Δημήτρη και πλήθος...

Τηρήθηκε και φέτος το έθιμο να γίνεται και ο Αγιασμός υδάτων στην μεγάλη πισίνα της Λουτρόπολης Αλμωπίας. Έτσι λοιπόν και φέτος, σήμερα ανήμερα της Εορτής των Θεοφανείων, τελέσθηκε ο Αγιασμός των υδάτων στην παραπάνω πισίνα.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την 29 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευήκαι ώρα 11:00 π.μ,...

Πολύ κουβέντα και αρκετός χρόνος αναλώθηκε, κατά τη χθεσινή (Πέμπτη 21/12/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, κατά την οποία συμμετείχαν αρχικά και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας και ο νέος Πρόεδρος της Λουτρόπολης Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκος και Τζέκος Πέτρος, αντίστοιχα...

Με την παρουσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αλμωπίας και του νέου Προέδρου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκου και Τζέκου Πέτρου, αντίστοιχα, συνεδρίασε χθες Πέμπτη 21/12/2023 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε πριν λίγο, σήμερα Πέμπτη 21/12/2023, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, στην οποία συμμετείχαν και ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος και ο νέος Πρόεδρος της Λουτρόπολης Τζέκος Πέτρος...