ifonitispellas.gr-Λουτρά-Λουτρακίου Αλμωπίας

ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με την υπ΄αριθμ. 75 από 01/6/2023 απόφασή του ο Πρόεδρος της Επιχείρισης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, προέβη στην πρόσληψη δέκα ατόμων, ήτοι από 01/6 έως 31/7/2023 χρονικό διάστημα.

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 24/5/2023 η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα έξι θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.», η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στα γραφεία της επιχείρησης, την 24η Μαΐου 2023, ημέρα Τετάρτη...

Άγιο είχε μία νεαρή γυναίκα, όταν χθες Σάββατο 06/5/2023 βραδινές ώρες, είχε σταθμεύσει το όχημά της, πλησίον της εισόδου της Λουτρόπολης Αλμωπίας, και όταν πήγε να φύγει, μάλλον μπερδεύτηκε και αντί να ξεκινήσει με ταχύτητα, έβαλε όπισθεν και βρέθηκε μέσα σε παρακείμενο ποτάμι, χωρίς ευτυχώς να τραυματισθεί.

Σε έκτακτη και διά περιφοράς συνεδρίαση καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης- Αλμωπίας ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, για αύριο Τετάρτη 26/4/2023, από ώρες 08:00-09:00 το πρωί!!, προκειμένου ψηφίσουν για την πρόσληψη προσωπικού με βάση την προκήρυξη ΣΠΧ1/2023, πέντε (05) ατόμων για χρονική διάρκεια από...

Μάλλον τελείωσαν τα ψέματα για το χρόνο λειτουργίας του αναψυκτηρίου της Λουτρόπολης, καθόσον αφού πέρασαν άπρακτες οι δύο ημερομηνίες που όρισε η Διοίκηση της επιχείρησης για το χρόνο λειτουργίας του (25η Μαρτίου και Πάσχα), από αύριο Κυριακή 23/4/2023 τίθεται πλέον κανονικά σε λειτουργία το παραπάνω αναψυκτήριο.

Οι προσλήψεις στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, φαίνεται ότι καλά κρατούν. Άλλες δώδεκα (12) προσλήψεις ανακοινώθηκαν για την παραπάνω επιχείρηση, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, ήτοι από 20/4 έως 19/6/2023. Δείτε σχετικά παρακάτω...

Παράταση ολίγων ημερών έλαβε η έναρξη λειτουργίας του αναψυκτηρίου στην Λουτρόπολη Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), καθόσον σύμφωνα με πληροφορίες μας, λόγω του ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη τα κιγκλιδώματα ασφαλείας (κάγκελα) πέριξ του κτιρίου, παρατείνεται για λίγες ημέρες η έναρξη του.

Κατά τη χθεσινή (Μ. Πέμπτη 13/4/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης της Λουτρόπολης, εκτός των άλλων, λήφθηκαν και δύο αποφάσεις με τις οποίες επιχορηγεί έναν αθλητικό σύλλογο και ικανοποιεί αίτημα εργαζομένου σ΄αυτήν για οικονομική διευκόλυνση.

Συνεδρίασε σήμερα Μ. Πέμπτη 13/4/2023 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης της Λουτρόπολης, κατά την οποία συζητήθηκαν τα πέντε θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Κατά τη σημερινή ( Μ. Πέμπτη 13/4/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, διαπιστώσαμε, όταν επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με το κινητό μας τηλέφωνο, ότι δεν υπήρχε καθόλου σήμα της Vodafon στην περιοχή των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας.

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων και ο καθορισμός λειτουργίας του αναψυκτηρίου, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτρόπολης-Αλμωπίας. Δείτε σχετικά παρακάτω...

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται μάλλον οι εργασίες στο Αναψυκτήριο της Λουτρόπολης Αλμωπίας, καθόσον μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές-κυριολεκτικά και μεταφορικά- ώστε το Πάσχα να είναι έτοιμο και να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό.

Στα τελειώματα φαίνεται ότι μάλλον βρίσκονται οι εργασίες για την περάτωση της ''Σκάλας της Νύφης'' στη Λουτρόπολη Αλμωπίας και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται στον παραπάνω χώρο.

Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, δικαιώνεται ο αείμνηστος Αϊνστάιν, για τη διαχρονική και διασημότερη ίσως φράση, σχετικά με το σύμπαν και τη βλακεία και ειδικότερα, αυτό που είχε πει: ''Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το πρώτο (σύμπαν) διατηρώ κάποιες αμφιβολίες''.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.»...

Με αφορμή δημοσίευμά μας αναφορικά με τον προγραμματισμό πρόσληψης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στη Λουτρόπολης Αλμωπίας με δίμηνη σύμβαση για τους μήνες Απρίλιο και Μάϊο 2023 (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αρκετοί αναγνώστες μας ρωτούν εάν πρόκειται για προσλήψεις που θα γίνουν υποχρεωτικά στο...

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας που έλαβε χώρα την Τρίτη 21/3/2023, το μέλος του Δ.Σ Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών στο υπό ανακαίνιση αναψυκτήριο και πότε θα δοθεί προς χρήση των επισκεπτών.

Αρκετή συζήτηση έγινε για το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης υπαλλήλου στην επιχείρηση για έναν ακόμη χρόνο, βάσει του προγράμματος απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ο οποίος όμως κατά την παρουσίαση των νέων μελών του νυν Δημάρχου Αλμωπίας, πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε και αυτός ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.