ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΔΩΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Α.Κ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ''!!

2022-02-27

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Δ.Α.Κ.Α (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας), αλλά και τη σχετική ανακοίνωση του Φ.Ο.Α (ΔΕΣ και ΕΔΩ), η παράταξη του Παρούτογλου Νίκου ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δυστυχώς η Αριδαία , για ακόμη μια φορά , αρνητικός πρωταγωνιστής...

Η σημερινή ανακοίνωση του ΦΟ Αριδαίας θα πρέπει να προβληματίζει τους πάντες ! Εν έτει 2022 οι συνθήκες στο στάδιο της Αριδαίας μας φέρνουν μνήμες από παλιές εποχές !

Από την μια η έλλειψη διάθεσης της δημοτικής αρχής να δώσει έστω και προσωρινές λύσεις , όπως ζήτησε η διοίκηση και από την άλλη η εντελώς ερασιτεχνική διαχείριση της μελέτης των 2 εκ. Ευρώ για τη ενεργειακή αναβάθμιση του σταδίου από την διοίκηση του δήμου , μας έφεραν σε τόσο δυσχερή θέση!

Ζητούμε ως παράταξη , να δοθεί άμεσα προσωρινή λύση στο πρόβλημα όπως ζητά η διοίκηση του ΦΟ Αριδαίας και ενημέρωση για την πορεία του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης . Ποιος φταίει για αυτήν την καθυστέρηση των 3 ετών ? Εκτός αν ζούμε στον δήμο που δε φταίει κανείς για τίποτα... Τι ενέργειες απαιτούνται για να δημοπρατηθεί το έργο ?

Εμείς ως παράταξη , είμαστε εδώ για ακόμη μια φορά, να βάλουμε πλάτη, για την οριστική λύση του προβλήματος...

27-02-2022