ifonitispellas.gr-Δήμος Έδεσσας

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πέλλας, ενημερώνει τα μέλη του ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00 στην Λέσχη Αξιωματικών ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας.

Πληθαίνουν ολοένα οι διαμαρτυρίες συμπολιτών μας για τη λειτουργία του νοσοκομείου της Έδεσσας καθώς η υποβάθμιση του έχει πλέον άμεση επίπτωση στη ζωή όλων μας.

Το ποτήρι ξεχείλισε πλέον για τους αγρότες μας, και έτσι όπως είχαν ανακοινώσει σήμερα Παρασκευή 27/01/2023 με τα τρακτέρ τους βγήκαν στους δρόμους και πήγαν στο κτίριο της Π.Ε Πέλλας, όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Τζαμτζή Ιορδάνη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα [13-01-2023] και ώρα 10.00' στην έδρα της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας η κατάταξη έντεκα [11] Δοκίμων Αστυφυλάκων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, καταγόμενων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, απευθύνθηκαν σε αυτούς καλωσορίζοντας τους στο Σώμα και τους ευχήθηκαν υγεία και καλή τύχη στη...

Το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και κατανοώντας τις αγωνίες και τις δυσκολίες των Γονέων που τα παιδιά τους παρουσιάζουν μαθησιακές δυσκολίες και δυσκολίες συμπεριφοράς, προγραμματίζει με την έναρξη του νέου έτους Ομάδα Γονέων που απευθύνεται ειδικά σε Γονείς μαθητών Δημοτικού με τις παραπάνω δυσκολίες....

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 εορτάσθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα τα άγια Θεοφάνια στους ιερούς ναούς της Εδέσσης. Στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σκέπης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ο αναμάρτητος Κύριός μας Ιησούς πορεύθηκε για να...

Σήμερα (29 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα περίπου 10.10, στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Έδεσσας - Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός...

Την πρώτη του νέου έτους 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Ο κ. Γιάννου στην τελευταία του ανάρτηση επιχαίρει απευθυνόμενος προσωπικά σε εμένα για την "επιτυχία" να περάσει το προσυμβατικό έλεγχο η σύμβαση της καθαριότητας χαρακτηρίζοντάς την ως δικαίωση.Κατ΄αρχάς να δηλώσω τη χαρά μου που ο κ Γιάννου έδειξε σημάδια ζωής!

Έκπληκτοι μένουν οι επισκέπτες στο χώρο των καταρρακτών στην πόλη της Έδεσσας, από τα συνθήματα και ζωγραφιές που βλέπουν γραμμένα πάνω στις νέες πληροφοριακές πινακίδες που υπάρχουν και ενημερώνουν ανάλογα τους επισκέπτες, αλλά ακόμη και πάνω στα παγκάκια!!

Ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας συγκέντρωσε είδη (παιχνίδια, είδη καθαριότητας, ρούχα κλπ) τα οποία παρέδωσε σήμερα 19/12/2022 ο Α/Δ ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗΣ Πέτρος στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών «Παναγία η Οδηγήτρια».

Η αποδιοργάνωση της Δημοτικής Αρχής και η ανικανότητα του Δημάρχου και των αντιδημάρχων να αντιμετωπίσουν επιτυχώς ακόμα και στοιχειώδη θέματα της καθημερινότητας γίνεται όλο και πιο προφανής όσο η θητεία τους πλησιάζει στη λήξη της.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 18/12/2022 πλησίον του Νοσοκομείου Έδεσσας, όταν οδηγός μοτ/τας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανετράπη, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες μας, από διερχόμενο οδηγό, να τραυματισθεί ο οδηγός του μάλλον σοβαρά στο κεφάλι!!

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018, σε συνδυασμό με το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ τ.Α΄ αρ. 136/09.07.2022), που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00΄, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και...