ifonitispellas.gr-Δήμος Έδεσσας

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με καθυστέρηση 25 περίπου λεπτών, λόγω υποχρεώσεων του Δημάρχου Έδεσσας Τσεπκεντζή Γιάννη, καθόσον παρευρέθηκε στην κοπή πίτας συλλόγου της πόλης, συνεδρίασε την Δευτέρα 19/02/2024 το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα -25- θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Δήμος Έδεσσας ανακοινώνει την επανέναρξη τής λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024. Με την ολοκλήρωση τής απαραίτητης συντήρησης των μηχανολογικών και κτηριακών υποδομών, το Δημοτικό κολυμβητήριο Έδεσσας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του υγρού στίβου.

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο περίπτερο μας στην AGROTIKA 2024, όπου σας παρουσιάσαμε τα νέα καινοτόμα μηχανήματά μας, ανταλλάσσοντας παράλληλα και διάφορες απόψεις.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πέλλας, ενημερώνει τα μέλη του ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12:00μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας.

Τέλος στη ζωή της φέρεται να έβαλε μια 17χρονη στην Πέλλα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη από τους γονείς της. Ασύλληπτη τραγωδία είχαμε στο χωριό Ριζάρι του νομού Πέλλας με μια 17χρονη κοπέλα να χάνει τη ζωή της το απόγευμα της Τρίτης (16/01). Συγκεκριμένα, οι γονείς του κοριτσιού το εντόπισαν απαγχονισμένο μέσα στο σπίτι όπου διαμένει η...

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει, ότι γίνονται προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με ανυποψίαστους πολίτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής, με εκδότη τον Δήμο Έδεσσας.

Με υποδείξεις ξεκίνησε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 09/01/2024 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας και συγκεκριμένα του τέως Δημάρχου Μουράτογλου Γιάννη προς τον νυν Τσεπκεντζή Γιάννη, σχετικά με την αρμοδιότητα λειτουργίας των Σχολείων του Δήμου, λόγω καιρικών συνθηκών, χωρίς να διευκρινίσει ή να ζητήσει κάτι!!, αλλά και χωρίς να σχολιάσει ο...

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου της Έδεσσας και συγκεκριμένα στις ανηφόρες του Άγρα μέχρι τα όρια με την Π.Ε Φλώρινα, αλλά και στην Ε.Ο Έδεσσας, Κερασιάς κλπ. οδικό δίκτυο, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης από το πρωί σήμερα Τρίτη 09/01/2024.

Με Αρχιερατική Θεία λειτουργία και την καθιερωμένη Δοξολογία πραγματοποιήθηκε η είσοδος στον νέο έτος την Δευτέρα 1.1.2024 από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος λειτούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης.

Συνεχίζουν δυστυχώς να εκπλήσσουν δυσάρεστα τους κατοίκους της Έδεσσας-και όχι μόνο-, τα συνθήματα που ανέγραψαν πριν έναν μήνα περίπου, άγνωστοι, στο Ηρώον της πόλης της Έδεσσας, εκεί όπου γίνεται η κατάθεση στεφάνων στις τοπικές ή Εθνικές εορτές, τα οποία ζουν και βασιλεύουν!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο, από άγνωστη αιτία, σήμερα Δευτέρα 18/12/2023 στο κέντρο της πόλης της Έδεσσας σε διαμέρισμα οικοδομής επί των οδών Κασσάνδρου & Π. Μελά, πλησίον του ΚΤΕΛ Έδεσσας.

Δείτε στο παρακάτω Βίντεο-Φώτο, τους 1+25 νέους Δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Έδεσσας, ονομαστικά και σε εικόνα (φωτογραφία), κατά τη χθεσινή ορκωμοσία τους στην αίθουσα της Π.Ε Πέλλας (ΔΕΣ και ΕΔΩ). Να σημειώσουμε ότι κατά τη χθεσινή ορκωμοσία, απουσίαζε ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώγας Δημήτρης ο οποίος θα ορκισθεί σε δεύτερο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 17/12/2023 η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Έδεσσας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε Πέλλας (ΔΕΣ και ΕΔΩ). Διαβάστε παρακάτω παραλειπόμενα και άλλα ενδιαφέροντα από την παραπάνω ορκωμοσία όπως τα κατέγραψε η κάμερα της ιστοσελίδας μας, ifonitispellas.gr.

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Έδεσσας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Πέλλας.

Μία δυσάρεστη έκπληξη ανέμενε τους κατοίκους της Έδεσσας, όταν πριν μερικές ημέρες διαπίστωσαν ότι άγνωστος ή άγνωστα άτομα ανέγραψαν διάφορα συνθήματα στο Ηρώον της πόλης, εκεί όπου γίνεται η κατάθεση στεφάνων στις τοπικές ή Εθνικές εορτές.

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 11 του Ν.5043/2023, που θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00΄, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: