ifonitispellas.gr-Δήμος Έδεσσας

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.246,09 €, χθες, 27 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπό, διότι προέβη σε καύση ξηρών χόρτων και υπολειμμάτων καλλιεργιών σε γεωργική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην κοινότητα Τ.Κ. Περαίας του Δήμου Έδεσσας στην Πέλλα.

Κλιμακώνει τις προκλήσεις ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου το εθνικιστικό, φιλοτουρκικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας», το οποίο αυτοαποκαλείται ως «το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα της Μουσουλμανικής "Τουρκικής" Μειονότητας Δυτικής Θράκης», προκειμένου να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος «εθνικών μειονοτήτων».

Τον γνωστό μουσικό Γιώργο, που διασκεδάζει με το ακορντεόν του τους επισκέπτες στους Καταρράκτες της Έδεσσας, συναντήσαμε σήμερα Πρωτομαγιά, ο οποίος δεν αρνήθηκε να στείλει τις ευχές του και ένα γνωστό τραγούδι με το ακορντεόν του.

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 01 Μαϊου η συγκέντρωση του Π.Α.Μ.Ε στο κέντρο της πόλης της Έδεσσας, όπου μετά την διανομή εντύπων και την εκφώνηση λόγων, ξεκίνησε η πορεία στους δρόμους της πόλης.

Η επιχείρηση πώλησης και επισκευής γεωργικών ελκυστήρων Αδελφών, Νέτσου Βαγγέλη και Χρήστου, που εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης, σας εύχεται...

Κατά τη χθεσινή Δευτέρα 01/4/2024 εκδήλωση που έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα της Π.Ε Πέλλας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Στράτου Βηληγγένη με τίτλο ''Γύρω από μία μπάλα'', εκτός της βράβευσης των παλαίμαχων της Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ο Βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ Βασιλειάδης Λάκης και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αντωνίου Αστέριος,...

Μέσα σε κλίμα έντασης και έντονων αντιπαραθέσεων, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 26/3/2024 η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας.

Ο Δήμος Έδεσσας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» σας καλούν στην Γιορτή Ποδοσφαίρου που διοργανώνουν την Δευτέρα, 1η Απριλίου 2024 και ώρα 19:00 στην αίθουσα της Νομαρχίας Πέλλας.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 14 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα-ομιλία στην αίθουσα της ΠΕ Πέλλας η οποία διοργανώθηκε από το Νεφρολογικό Τμήμα Γ.Ν.Πέλλας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν. Πέλλας και με συμμετοχή των:

Σε λίγες ημέρες ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας...

Εκδήλωση για την «Υγεία των Νεφρών για όλους και όλες. Ισότιμη πρόσβαση στη φροντίδα και τη βέλτιστη φαρμακευτική πρακτική», που διοργανώνει το Νεφρολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Πέλλας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Πέλλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ΄΄ Ημερίδα Προπονητικής Ποδοσφαίρου ΄΄ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πέλλας , με την υποστήριξη & την αιγίδα της ΕΠΣ Πέλλας. . Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι εκπαιδευτές των σχολών προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ.κ. Θωμάς Μεταξάς , Μιχάλης Ιορδανίδης και Ιωάννης Γκίσης...

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 7 Οκτωβρίου 2023 έως 19 Ιανουαρίου 2024, ενεργώντας μαζί με συνεργό του, διέπραξαν 20 κλοπές από καταστήματα - super market - σε περιοχές της Μακεδονίας...

Ενημερωτική εκδήλωση για την ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ της 1ης Πρόσκλησης της Παρέμβασης Π3-75.1 «Εγκατάσταση Γεωργών Νεαρής Ηλικίας» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) της Ελλάδας 2023– 2027

Με καθυστέρηση 25 περίπου λεπτών, λόγω υποχρεώσεων του Δημάρχου Έδεσσας Τσεπκεντζή Γιάννη, καθόσον παρευρέθηκε στην κοπή πίτας συλλόγου της πόλης, συνεδρίασε την Δευτέρα 19/02/2024 το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα -25- θέματα της ημερήσιας διάταξης.