ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ, ΥΨΟΥΣ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Δ.Α.Κ ΑΡΙΔΑΙΑΣ’’!!

2022-02-27

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας, αλλά και τη σχετική ανακοίνωση του Φ.Ο.Α (ΔΕΣ και ΕΔΩ), η παράταξη του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη '' Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Η αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να υλοποιήσει σημαντικά έργα που άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και αναβάλει συνεχώς την πολυπόθητη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Σήμερα, διαβάσαμε την ανακοίνωση του Φ.Ο. Αριδαίας, ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου της περιοχής μας, ο οποίος εκφράζει τη δίκαιη αγανάκτησή του. Για άλλη μια φορά, αναγκάζονται να αναβάλλουν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν σημαντικές ζημιές στη στέγη με αποτέλεσμα το αθλητικό κέντρο να γεμίζει νερά με την πρώτη βροχή.

Εμείς θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2019 εξασφαλίσαμε δαπάνη ύψους 2.040.800 ευρώ, που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2010 - Τομέας Περιβάλλον, Δράση: Ενεργειακές αναβαθμίσεις Δημόσιων Κτιρίων».

Αμέσως μετά, μεσολάβησαν οι εκλογές όπου αναδείχτηκε η σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία δυστυχώς μετά από 2,5 χρόνια δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει αυτό το σημαντικό έργο.

Οφείλουμε να τονίσουμε, πως από την κατασκευή του Δ.Α.Κ. Αριδαίας επί Δημαρχίας Γούλη Ιωαννίδη, η δική μας Δημοτική Αρχή ήταν η πρώτη που ευαισθητοποιήθηκε για τα προβλήματα αυτού του χώρου, διεκδίκησε και εξασφάλισε αυτή τη σημαντική χρηματοδότηση.

Καλούμε, λοιπόν, τη σημερινή Δημοτική Αρχή, να προχωρήσει επιτέλους στην υλοποίηση και να δοθεί οριστική λύση. Το οφείλει σε όλους αυτούς τους ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι προσφέρουν πολλά στην περιοχή μας, αλλά και στους αθλητές που αξίζουν καλύτερες προϋποθέσεις στην προσπάθειά τους.

27/02/2022