ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟ: ‘’ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ’’!!

2022-02-28

Αιχμηρή απάντηση και ενημέρωση  σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε για την ακαταλληλότητα του Δ.Α.Κ. Αριδαίας και τις σχετικές για το θέμα ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης (ΔΕΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ), δίνει με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος. Διαβάστε σχετικά...

Ενημέρωση σχετικά με το θέμα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας

Δυστυχώς η θεομηνία των περασμένων ημερών άφησε πολλές καταστροφές στο πέρασμα της, τις οποίες ως Δημοτική αρχή κινητοποιηθήκαμε και αντιμετωπίσαμε άμεσα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχει κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης. Έχει γίνει καταγραφή των ζημιών και κατατέθηκε αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση όλων των καταστροφών που προκλήθηκαν.

Η στέγη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας θα επισκευαστεί το συντομότερο δυνατό και όποια ζημιά έχει προκληθεί, θα αποκατασταθεί άμεσα.

Είναι γεγονός, ότι οι καιροσκόποι της αντιπολίτευσης για άλλη μια φορά έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό! Θα έπρεπε να γνωρίζετε κύριοι, ότι το έργο ύψους 2 εκατ. ευρώ για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας έχει ΗΔΗ δημοπρατηθεί, έχουμε προσωρινό ανάδοχο και είμαστε σε αναμονή των δικαιολογητικών κατακύρωσης από τον ανάδοχο ώστε να πάμε σε κατασκευή με όλες τις νόμιμες διαδικασίες!!!

Οπότε κ. Παρούτογλου, όταν ακόμα μας ρωτάτε «τι ενέργειες απαιτούνται για να δημοπρατηθεί το έργο..» ενώ είστε ήδη 3 χρόνια στην αντιπολίτευση και δη ένα χρόνο υπήρξατε συνδιοίκηση, είστε βαθιά νυχτωμένος και ευτυχώς μας υπενθυμίζετε και θυμίζετε και σε όλη την Αλμωπία για ποιο λόγο, ο λαός σας έστειλε στην αντιπολίτευση και για ποιο λόγο πρέπει να παραμείνετε εκεί.

Μην παίζεται αυτό το παιχνίδι, δεν ωφελεί σε τίποτα.

Τα προβλήματα απαιτούν λύσεις και προτάσεις!

Με τον λαϊκισμό μένουμε στάσιμοι, ως κοινωνία.

Εμείς ΣυνεχίΖΟΥΜΕ με έργα κοινής ωφέλειας για την Αλμωπία!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

28/02/2022