ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ: ''Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ''!!

2022-02-28

Απάντηση έδωσε πριν λίγο ο επικεφαλής της παράταξης του συνδυασμού ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' Νίκος Παρούτογλου, στα όσα καταλογίζει σ΄ αυτόν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σχετικά με το περιεχόμενου του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο πρώτος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δ.Α.Κ Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε σχετικά παρακάτω την απάντηση του Παρούτογλου Νίκου:

Η διαστρέβλωση απλών εννοιών, οφείλεται είτε στην άγνοια ρόλων , είτε στην αδυναμία οριοθέτησης και αντίληψης των προβλημάτων.

Ο λαϊκισμός ,δηλαδή η ωραιοποίησης της κατάστασης , με έντεχνη υπεκφυγή , πράγματι είναι ένα από τα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής ζωής!

Να υπενθυμίσω επίσης τον ρόλο της αντιπολίτευσης που δεν είναι άλλος, από το να αναδεικνύει τα προβλήματα ,να προτείνει και να πιέζει για την επίλυσή τους.

Πάνω απ' όλα όμως , να υπενθυμίσω την αναγκαιότητα για διαμόρφωση νοοτροπίας συνεργασιών, που εμείς τολμήσαμε.

Οι προσωπικές αιχμές με φρασεολογία πεζοδρομίου, χαρακτηρίζουν εκείνους που τις εκτοξεύουν!

Για την ουσία του θέματος να υπενθυμίσω μια παράγραφο από την ανακοίνωση του ΦΟΑ...

«Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει. Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!»

Τελικά ποιος φταίει για την τριετή καθυστέρηση υλοποίησης του έργου και ποίος για την μη παροχή προσωρινής λύσης ???

Επίσης παραθέτω απόσπασμα από την ανάρτηση του κ. Γιώργου Καραμουσαλίδη (προπονητή ομάδας) για το κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας πριν από περίπου σαράντα ήμερες και σίγουρα πριν την μεγάλη κακοκαιρία.

« Πιστεύα ότι το γήπεδο μας στη Μίκρα Β΄ είναι από τα πιο επικύνδυνα σε όλη την Β. Ελλάδα , αλλά δυστηχώς οι συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο της Αριδαίας το καθιστούν ως το πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο πανελλήνια ....... Χαρακτηριστικό , οι άνθρωποι της γραμματείας προσέρχονται με αερόθερμο για να κάνουν τη δουλειά τους...»

Αν όλα τα παραπάνω σας αφήνουν αδιάφορους και αρκείστε σε πολιτικές επιθέσεις άνευ ουσίας, τότε λυπάμαι πολύ...

Εμείς σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Η κοινωνία και οι πολίτες , μας παρακολουθούν !

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ

28/02/2022