ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ Δ.Α.Κ.Α.( ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ) ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ… ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

2022-02-27

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον αθλητικό τομέα του Δήμου Αλμωπίας, αναφορικά με την ομάδα του Φ.Ο.Α που σημειωτέον αγωνίζεται στην Γ΄. Εθνική κατηγορία, αλλά και τις παιδικές ομάδες καλαθοσφαίρισης.

Ειδικότερα, αναφερόμαστε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α), όπου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των σωματείων που αγωνίζονται σ ΄αυτό, για την ακαταλληλότητα του σταδίου (δείτε παρακάτω στο σχετικό βίντεο και φώτο στην κατάσταση που βρίσκεται λόγω της βροχόπτωσης)...

... και παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων που υπάρχουν σ΄ αυτό, δυστυχώς η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να εκτίθενται τα σωματεία της Αλμωπίας που χρησιμοποιούν το χώρο ως έδρα, ο οποίος (χώρος) ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Αλμωπίας, με αναβολές ή ακόμη και αλλαγή της έδρας των προγραμματισμένων εκδηλώσεων!!, λόγω προβλημάτων στον παραπάνω χώρο.

Έτσι λοιπόν, σήμερα Σάββατο 27/02/2022, και ενώ ήταν προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν δύο αγώνες πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, μία για το παιδικό και μία για των ανδρών στη Γ΄. Εθνική κατηγορία, για τη μεν πρώτη έγινε αλλαγή έδρας ύστερα από συνεννόηση των δύο ομάδων (Φ.Ο.Α παιδικό και Α.Ο.Κ Βέροιας)...

... για την δε δεύτερη ύστερα από πρωτοβουλία της Διοίκησης του Φ.Ο.Α, αναβάλλεται ο αγώνας πρωταθλήματος για τη Γ΄. Εθνική κατηγορία μεταξύ της ομάδας ανδρών Φ.Ο.Α και της αντίστοιχης ομάδας από την Φλώρινα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα των αρμοδίων για την καλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στο διά ταύτα, ο σημερινός αγώνας μεταξύ των ομάδων σε παιδικό επίπεδο που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας μεταξύ Φ.Ο. Α και Α.Ο.Κ Βέροιας, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βέροιας (νίκησε η ομάδα της Αλμωπίας), ύστερα από συνεννόηση των δύο διοικήσεων...

... ενώ ο έτερος αγώνας μεταξύ των ομάδων ανδρών Φ.Ο.Α-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, που ήταν να πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας σήμερα απογευματινές ώρες αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και φώτο, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος με νερά!!

Σχετική τυγχάνει η ανακοίνωση του Φ.Ο.Αριδαίας για το θέμα.

Αναβολή του αγώνα ΦΟ Αριδαίας-Αριστοτέλης Φλώρινας λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ Αριδαίας

Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε πριν δύο εβδομάδες η δημοτική αρχή για τις νέες ζημιές του κλειστού γυμναστηρίου στην οροφή του (και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό) και δεσμεύτηκε έστω για μια πρόχειρη λύση, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με τη διεξαγωγή των αγώνων μας λόγω βροχόπτωσης, δεν προέβη σε καμία επιδιόρθωση. Αποτέλεσμα είναι η αναβολή του σημερινού μας αγώνα μπάσκετ, Πρωταθλήματος Εθνικής Κατηγορίας και η ταλαιπωρία των αθλητών των δύο ομάδων, όπως των διαιτητών και των κριτών.

Βέβαια, αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια με το ΔΑΚ Αριδαίας και μας έχουν κάνει περίγελο στην αθλητική κοινότητα, ιδιαίτερα τη φετινή αγωνιστική χρονιά, καθώς η κατάσταση έχει χειροτερεύσει.

 Η έλλειψη θέρμανσης και φύλαξης, το πλαστικό δάπεδο που είναι ακατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες, ο ελλιπής φωτισμός είναι κάποια από τα υπόλοιπα προβλήματα, τα οποία επισημαίνουμε κάθε χρόνο στις εκάστοτε δημοτικές διοικήσεις αλλά παίρνουμε μόνο υποσχέσεις, τόσο εμείς όσο και οι 400 αθλητές του συλλόγου μας!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

27/02/2022