ΑΡΙΔΑΙΑ: ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ;

2022-04-18

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι δύο κατά σειρά συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, σήμερα Δευτέρα 18/4/2022 ώρα 14.00 (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  και αύριο Τρίτη 19/4/2022 ώρα 12.00 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΔΕΣ και ΕΔΩ), διά τηλεδιασκέψεως, ύστερα από όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης, για τον τρόπο και ώρα συνεδριάσεων, εξακολουθεί, για τους δικούς της λόγους να μην ικανοποιεί τα αιτήματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πιθανώς να μην παρευρεθούν τα μέλη της αντιπολίτευσης και στις δύο παραπάνω συνεδριάσεις, στέλνοντας και πάλι το δικό τους μήνυμά.

Ευχόμαστε να διαψευσθούμε, καθώς και να βρεθεί επιτέλους η... Χρυσή τομή ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν και πάλι οι επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, όπως επιτάσσει ο Νόμος,  η κοινή λογική αλλά και επιθυμούν οι κάτοικοι της Αλμωπίας.

18-4-2022/12:03