ifonitispellas.gr-Αλμωπός & Φ.Ο.Α 

ΑΛΜΩΠΟΣ -Φ.Ο.Α & ΠΑΟΚ

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινάει σήμερα για την ομάδα μας! Σήμερα στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας η πρώτη προπόνηση ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή κ. Γιάννη Πολλαετίδη με παρουσία νέων προσώπων όπου θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Αλμωπός ενημερώνει πως μετά τη κατάθεση της αίτησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της SL2, σήμερα κατατέθηκε και η αίτηση συμμετοχής της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με αφορμή τη συζήτηση του 20ου θέματος που αφορούσε ''Έγκριση 2ης παράτασης χρονοδιαγράμματος της υπ΄αριθμ. 20147/23-11-2022 σύμβασης, εύλογα τα ερωτήματα που έθεσε ο Παρούτογλου Νίκος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 25/7/2023, και αφορούσαν το πρόβλημα στατικότητας των πυλώνων φωτισμού στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας, που...

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25/6/2023 η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις του ο Αλμωπός Αριδαίας στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τυριακίδη στον τελευταίο για φέτος επίσημο αγώνα επικράτησαν με 0-5 του Θεσπρωτού και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση του Βόρειου ομίλου της BETSSON Super League 2.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Απόλλων Πόντου, μετά την καταγγελία της Βέροιας ότι ο προπονητής της ομάδας της Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, γρονθοκόπησε τον φροντιστή του συλλόγου της Ημαθίας, με τον τελευταίο να καταθέτει και μήνυση.

1.- Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και οι κερκίδες ήταν σχεδόν γεμάτες. Οι καλές καιρικές συνθήκες αλλά και το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης, έφεραν τον κόσμο στο γήπεδο, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα κατά την έξοδο των ποδοσφαιριστών από την καταπακτή στον αγωνιστικό χώρο (ΒΙΝΤΕΟ).