ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

2022-04-06

Ηχηρό μήνυμα έστειλε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 06/4/2022 σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας προς την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο, απέχοντας από την προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν, ο Πρόεδρος μετά την ανάγνωση των ονομάτων, κατά την οποία βρέθηκε να είναι παρόντες μόνο τα οκτώ μέλη της συμπολίτευσης, αναγκάσθηκε, μάλλον απογοητευμένος να ανακοινώσει την αναβολή της συνεδρίασης και την έκδοση νέας πρόσκλησης για νέα συνεδρίαση.

Πριν την ανακοίνωση της αναβολής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι είχε συνεννοηθεί τηλεφωνικά με τους Μπίνο και Παρούτογλου για την συνεδρίαση και τα δύο επείγοντα θέματα που περιείχε η ημερήσια διάταξη, μένοντας με την εντύπωση ότι θα συμμετάσχουν κανονικά σ΄ αυτήν..

Και όμως, τα μηνύματα της μη συμμετοχής είχαν δοθεί από τη μεσημβρινή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής, όπου δεν συμμετείχαν οι Χατζηδημητρίου και Παρούτογλου, ενώ παρών ήταν ο Μπίνος ο οποίος αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για την ώρα και τον τρόπο των συνεδριάσεων (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κάτι που ζητά επισταμένως η αντιπολίτευση, δηλαδή οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται πλέον διά ζώσης και της Οικονομικής Επιτροπής σε ώρες που εξυπηρετούν όλα τα μέλη.

Θεωρούμε ότι μάλλον θα συρθεί αναγκαστική από τις εξελίξεις η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας και θα ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα της αντιπολίτευσης...

Ίδωμεν...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

06-4-2022/19:54