ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-01

Ρεπορτάζ By Sakis 

Δείτε συγκεντρωτικά όλα όσα λέχθηκαν και ακούσθηκαν στην τελευταία διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την Τετάρτη 28/9/2022, πατώντας ΚΛΙΚ πάνω σε κάθε σύνδεσμο...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2.-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΣΗΜΕΡΑ (ΧΘΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

3.-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΠΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ: ''ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ''!! ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ''ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

4.-ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: '' ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ...'' (ΒΙΝΤΕΟ)

5.-ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ''ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

7.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ''!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

8.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

9.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ ΑΨΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

10.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

11.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

01/10/2022