ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ‘’ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019  ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-29

Κατά τη χθεσινή (Τετάρτη 28/9/2022) ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας που αφορούσε την έγκριση απολογισμού έτους 2019, μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ) του Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ) και του Παρούτογλου Νίκου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης), αναφέροντας τις απόψεις του, για το υπό συζήτηση θέμα.

Αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία δεν συμμετέχει η αντιπολίτευση για τους δικούς της λόγους, χαρακτηρίζοντάς την ''Κολοβή''!!, ζητώντας είτε να αλλάξει η ώρα συνεδριάσεων, είτε να γίνουν οι διαδικασίες για την εκλογή των αναπληρωματικών μελών.

Για τον απολογισμό ανέφερε ότι ήδη αυτός (απολογισμός) που αφορούσε και τη Διοίκηση του Μπίνου Δημήτρη, καθόσον ανάγεται στο έτος 2019, κρίθηκε από την ετυμηγορία των κατοίκων της Αλμωπίας, ενώ δήλωσε αποχή από την ψηφοφορία.

Τέλος μετά τις παραπάνω τοποθετήσεις, και κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε, θετική ψήφο για το υπό συζήτηση θέμα, έδωσε η παράταξη Μπάτση και Μπίνου, ενώ απείχε η παράταξη Χατζηδημητρίου Σάκη διά του Προκοπίδη Λάκη, με εξαίρεση την θετική ψήφο που έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού Τσαρκνιάς Πέτρος.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκης). 

29/9/2022