ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-29

Μετά το πέρας της Ειδικής συνεδρίασης που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 28/9/2022 όπου συζητήθηκε το θέμα έγκρισης του απολογισμού του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2019, για το οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά και αναλυτικά σε προγενέστερες αναρτήσεις μας, ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 11 θέματα.

Ως είθισται, πριν τη συζήτηση προηγήθηκαν τα προ ημερησίας διάταξης θέματα, με τα ερωτήματα των συμβούλων, αν και με έξυπνο ομολογουμένως τρόπο (από κεκτημένη ταχύτητα)!!, προσπάθησε να τα αποφύγει ο έμπειρος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι όμως που του το υπενθύμισε έξυπνα ο Παρούτογλου Νίκος!!

Τον λόγο ζήτησε λοιπόν και έλαβε ο πρώην και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος έθεσε το... δάκτυλο επί των τύπον των ήλων σε μία σειρά κρίσιμων και καίριων ερωτημάτων και ειδικότερα:

Για τις καθυστερήσεις των έργων στον Δήμο, οι οποίες όμως όπως ανέφερε έχουν όνομα (ποιον ή ποιους φωτογράφιζε άραγε!!), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιοι κάνουν κριτική στον εαυτό τους!!, για την κατάσταση του οδικού δικτύου ειδικά στην Ανατολική -και όχι μόνο Αλμωπία-, για το έργο του Βιολογικού, για την ύδρευση, για την παγία προκαταβολή , για το κυκλοφοριακό της πόλης, για διάφορα θέματα που αφορούν τους αγρότες κλπ.

Τέλος εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κάτοικος στην τ.κ Γαρεφείου-Πέλλας, δέχθηκε επίθεση και χτύπημα από εργαζόμενο σε εργολαβικό συνεργείο για διαφωνία του με το συνεργείο στον τρόπο του υπό κατασκευής έργου στο χωριό, ο οποίος μάλιστα όπως ανέφερε ο πρώην Δήμαρχος κατέφυγε σε Δικηγόρο για την υποβολή έγκλησης κατά του δράστη.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τα ενδιαφέροντα ερωτήματα του Μπίνου Δημήτρη...

29/9/2022