ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-30

Μετά τα ερωτήματα των επικεφαλής των παρατάξεων και του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου, κατά την προχθεσινή Τετάρτη 28/9/2022 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τον λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ασβεστόπουλος Δημήτριος, Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), Τσαρκνιάς Πέτρος, Λεμονίδης Γιώργος και Μήντσης Νίκος, θέτοντας μία σειρά ερωτημάτων για την καθημερινότητα κλπ θέματα που αφορούν το Δήμο Αλμωπίας.

Ειδικότερα:

Ασβεστόπουλος Δημήτριος: (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο εργοτάξιο του Εξαπλατάνου με τα απορρίμματα που υπάρχουν συσσωρευμένα στο σημείο,, αλλά και για τα παλαιά οχήματα που βρίσκονται χρόνια σ΄αυτό, αλλά και για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για τις ρευματοκλοπές πριν αρκετά χρόνια, για το οποίο θα ενημερωθείτε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτησή μας.

Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος)-(ΒΙΝΤΕΟ)

Αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί επί της οδού Π. Μελά και στη γνωστή πλέον υποχώρηση του οδοστρώματος που υπάρχει σ΄αυτήν και οδηγεί στο Κέντρο Υγείας και στην Λουτρόπολη της περιοχής, αλλά και στο πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος στην Αλμωπία.

Τσαρκνιάς Πέτρος:

Αναφέρθηκε στο οδικό δίκτυο που αφορά την πρόσβαση στο Χ/Κ Βόρας από την πλευρά της Αριδαίας.

Λεμονίδης Γιώργος:

Αναφέρθηκε στην ανακύκλωση και στο γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι προβαίνουν στον διαχωρισμό των απορριμμάτων, δυστυχώς όλα τα απορρίμματα, (χαρτόνια κλπ) φορτώνονται στο ίδιο φορτηγό!!. Επίσης αναφορά έκανε για τον φωτισμό μέσα στο χωριό και για εξέχων καλώδιο που δεν αντικαθίσταται η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 05,00 ευρώ περίπου, και ενδεχομένως να υπάρχει και διαρροή ρεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται για τυχόν πρόκληση ατυχήματος!!

Μήντσης Νίκος:

Αναφέρθηκε στα σάπια (όπως τα χαρακτήρισε) δένδρα που υπάρχουν έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας και στο πεζοδρόμιο στην πλευρά των Σχολείων που ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στους πεζούς από τυχόν πτώσεις τους και θα πρέπει να κοπούν. Αναφορά επίσης έκανε και για τα κενά κυτία φυτοφαρμάκων που υπάρχουν κοντά στα ποτάμια κλπ, αλλά και για τις οφειλές της άρδευσης που ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει για τα έτη 2020 και 2021 που αν και ζήτησε να τα εξοφλήσει ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει.

Δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας τις απαντήσεις συνολικά του Δημάρχου Αλμωπίας...

30/9/2022