ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ’’!! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-29

Μετά το πέρας της Ειδικής συνεδρίασης που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 28/9/2022 όπου συζητήθηκε το θέμα έγκρισης του απολογισμού του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2019, για το οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά και αναλυτικά σε προγενέστερες αναρτήσεις μας, ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 11 θέματα.

Μετά τα ερωτήματα του Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, θέτοντας τα δικά του εύστοχα και εύλογα ερωτήματα, και τη Δημοτική Αρχή προ των ευθυνών της.

Ειδικότερα, για το έργο του Βιολογικού, για το αναψυκτήριο της Λουτρόπολης, καθόσον την 30/9 2022 πρέπει να αποχωρήσουν οι ενοικιαστές-εκμεταλλευτές του, λέγοντας ότι γίνονται παρασκηνιακές συναλλαγές για το θέμα αυτό!!, για το ιδιοκτησιακό του Κολυμβητηρίου και της κλειστής Λαϊκής Αγοράς...

... για την καθυστέρηση καθαριότητας με τη βλάστηση κλπ χόρτα στις αυλές των Σχολείων, για την ανακύκλωση και την απαράδεκτη κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στο ΄΄εργοτάξιο΄΄ του Εξαπλατάνου, προσκομίζοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό, θέτοντας προ των ευθυνών της τη Δημοτική Αρχή, ζητώντας τις παραιτήσεις των αρμοδίων Αντιδημάρχων.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τα ενδιαφέροντα ερωτήματα του Παρούτογλου Νίκου...

29/9/2022