ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΜΩΠΟΥ: ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''!!

2023-10-08

ΣΧΟΛΙΟ 1

 Συνεχίζονται τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων της Αλμωπίας σχετικά με την ανεξήγητη μυστικότητα που επικρατεί στην ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, για τα όσα δυσάρεστα δυστυχώς διαδραματίζεται τελευταία για την ιστορική ομάδα και το καμάρι της Αλμωπίας.

Όπως μάλιστα αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας με παράπονο, είναι ότι ''Είμαστε καλοί μόνο για να αγοράζουμε διαρκείας και να βοηθάμε την ομάδα''!!

Η μόνη δυστυχώς ενημέρωση που υπάρχει είναι από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, καθόσον η επίσημη διοίκηση, όπως έχει υποχρέωση, δεν ενημερώνει υπεύθυνα τον φίλαθλο της Αλμωπίας για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Επιτακτική λοιπόν και αναγκαία καθίσταται η υπεύθυνη ενημέρωση από τη Διοίκηση προς τους φιλάθλους, ώστε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και οι διαρροές που μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.

08/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-10-09 18:26

Μήνυμα: Τώρα που θα πέσει το χρήμα από Σήφη και ντορκα έχουμε ελπίδες να παίξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια αν προλάβουμε μέχρι την παρελαση