ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

2023-10-23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αυτά που συμβαίνουν φέτος στην Αλμωπία είναι από αυτά που λένε, ''Απίστευτα και όμως αληθινά''.

Αναφερόμαστε δυστυχώς στα όσα συμβαίνουν στο αθλητικό κομμάτι της Αλμωπίας, και ειδικότερα, τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο Μπάσκετ, καθόσον για φέτος τουλάχιστον οι φίλαθλοι δεν πρόκειται να δουν ποδόσφαιρο (Σούπερ Λιγκ 2) και Μπάσκετ.

Και αυτό γιατί η ομάδα του Αλμωπού που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2, για λόγους που ακόμη δεν έχει ενημερωθεί η κοινή γνώμη, υπεύθυνα από την επίσημη Διοίκηση τι ακριβώς συμβαίνει, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στο επίσημο πρωτάθλημα, καθόσον διανύουμε ήδη την 3η-4η αγωνιστική, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Αλμωπία.

Από την άλλη, οι δύο ομάδες καλαθοσφαίρισης, ο ιστορικός Φ.Ο.Α και ο ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, κυριολεκτικά... ξεσπιτώνονται όπως σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), λόγω εργασιών στο Δ.Α.Κ.Α (κλειστό Γυμναστήριο), παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα στο Δ.Α.Κ.Α ήταν γνωστό εδώ και καιρό, χωρίς δυστυχώς οι αρμόδιοι να πράξουν έγκαιρα τα αυτονόητα, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται μέχρι νεωτέρας στο ΔΑΚ Σκύδρας.

Για την ιστορία, στο ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χθες, της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ μεταξύ Φ.Ο Αριδαίας και ΠΑΟΚ Αλμωπίας που διεξήχθη για τους παραπάνω λόγους στο ΔΑΚ Σκύδρας, η ομάδα του ΠΑΟΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ έφυγε με το ροζ φύλλο καθόσον επεκράτησε του Φ.Ο.Α με σκορ 71-55, προς τέρψη του φίλαθλου κοινού της Σκύδρας.

Εσύ φίλαθλε της Αλμωπίας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μείνε με την όρεξη!!

23/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-10-24 12:36

Μήνυμα: Τώρα που θα έρθουν οι βουλευτές για της επετείους χειροκροτήστε τους.