ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ, ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΕΙΣ !!-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ... (ΦΩΤΟ)

2022-03-16

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρατηρήσαμε ότι αρκετές υποδείξεις της ιστοσελίδας μας προς τους αρμόδιους, σχετικά με την ευταξία κλπ προβλήματα που υπάρχουν στην Αριδαία και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Αλμωπίας, έστω και με καθυστέρηση, αποκαταστάθηκαν.

Το από ποιον αποκαταστάθηκαν, και εάν έπαιξαν ρόλο τα δημοσιεύματά μας, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι οι αρμόδιοι έστω και κατόπιν υποδείξεων, έπραξαν τα αυτονόητα. Δείτε παρακάτω πως ήταν πριν την ανάρτησή μας και πως είναι  μετά από αυτές: 

Στην πρώτη περίπτωση, αναφερόμαστε στην μεγάλη λακκούβα που δημιουργήθηκε στην πιο κεντρική οδό της Αριδαίας, στην οδό Αγίου Νικάνδρου, έμπροσθεν του ομώνυμου Ιερού Ναού και στην πιάτσα ΤΑΞΙ, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, όπου μετά από παράπονα των κατοίκων, η ιστοσελίδα μας ανέδειξε το θέμα (ΔΕΣ  ΕΔΩ και ΕΔΩ), και την άλλη ημέρα αρκετές από τις λακκούβες έκλεισαν.

Στην δεύτερη περίπτωση ήταν το ανάρμοστο σύνθημα που ήταν γραμμένο στον τοίχο του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, για πάνω από μήνα!!, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, ένα όχι και τόσο κολακευτικό σύνθημα για τους Αστυνομικούς, όπου μετά από παράπονα και πάλι των κατοίκων, η ιστοσελίδα μας ανέδειξε το θέμα και το έσβησαν (ΔΕΣ και ΕΔΩ περ. 4)

Στην τρίτη περίπτωση ήταν το απαράδεκτο και προσβλητικό θέαμα που παρουσίαζε η κουρελιασμένη Ελληνική Σημαία στο Δημοτικό Σχολείο της τοπικής Κοινότητας Δωροθέας-Πέλλας, όπου και πάλι μετά από παράπονα και πάλι των κατοίκων, η ιστοσελίδα μας ανέδειξε το θέμα και την αντικατέστησαν (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Στην τέταρτη περίπτωση ήταν η απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται ο πεζόδρομος της πόλης με λακκούβες κλπ προβλήματα που εκτός της αισθητικής δημιουργούν και προβλήματα ασφάλειας για τους χρήστες του πεζόδρομου, εποχούμενους και πεζούς. Έτσι λοιπόν, αφού και πάλι μετά από παράπονα των κατοίκων, η ιστοσελίδα μας ανέδειξε το θέμα (ΔΕΣ  ΕΔΩ ), επιτέλους αποκαθίστανται αυτές, καθόσον την Δευτέρα 14/3/2022 πρωινές ώρες, συνεργείο προέβαινε στην αποκατάσταση των λακκούβων.

Και το εύλογο ερώτημα που τίθεται και από την ιστοσελίδα μας, αλλά και από τους κατοίκους, είναι ότι έπρεπε να αναδειχθούν τα θέματα αυτά από τοπικό μέσο ενημέρωσης για να δοθεί λύση!!

Έλα μου ντε...

16-3-2022/17:56