ΑΡΙΔΑΙΑ: ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ… ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!(ΦΩΤΟ)

2022-03-07

Όχι μόνο συνεχίζεται η ταλαιπωρία των εποχούμενων οδηγών, αλλά και πεζών, στο οδικό δίκτυο στον εσωτερικό ιστό της πόλης της Αριδαίας, από τις πολλές, μεγάλες και επικίνδυνες λακκούβες, αλλά δυστυχώς και... αυξάνονται, παρά τις αντιθέτους διαβεβαιώσεις περί κλεισίματος αυτών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κετικίδη Γιάννη.

Πολλές διαμαρτυρίες και παράπονα λοιπόν δέχεται η ιστοσελίδα μας, για το γεγονός ότι εδώ και μέρες, στην πιο κεντρική οδό της Αριδαίας, στην οδό Αγίου Νικάνδρου, έμπροσθεν του ομώνυμου Ιερού Ναού και στην πιάτσα ΤΑΞΙ, δημιουργήθηκε μία μεγάλη και πολλή επικίνδυνη λακκούβα, με αποτέλεσμα να προκαλούνται φθορές στα οχήματα των χρηστών της οδού, αλλά και πιθανή πρόκληση ατυχήματος.

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση, επικρατεί σε πολλές οδούς εντός της πόλης, όπου οι λακκούβες κάνουν... πάρτι, όπως πολλές φορές ανέδειξε η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα των κατοίκων (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ), οι οποίοι δικαίως ζητούν για πολλοστή φορά από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας, να προβεί στο αυτονόητο, κλείνοντας τις λακκούβες, προκειμένου αποφευχθούν τα χειρότερα!!

Μάλιστα σε περίπτωση βροχόπτωσης, τα νερά επικαλύπτουν την ύπαρξη αλλά και το βάθος της λακκούβας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να πέφτουν μέσα σ΄ αυτές, προκαλώντας φθορές στα οχήματά τους.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο, την μεγάλη λακκούβα που υπάρχει στην οδό Αγ. Νικάνδρου, αλλά και ενδεικτικές φώτο σε άλλες οδούς της πόλης, ενώ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ)  τι είπε για το θέμα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής την 15/2 /2022, ότι δηλαδή έχουν κλείσει όλες οι λακκούβες στην πόλη της Αριδαίας!!

07/3/2022