ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ!! Νο 9- (09/3/2022-ΦΩΤΟ)

2022-03-09

Συνεχίζουμε, ύστερα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες αναρτήσεις μας με τον ανωτέρω τίτλο , παρουσιάζοντάς σας σήμερα 09/3/2022 τη στήλη Νο 9.

''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ,ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ'' Νο 9 λοιπόν, και καλή σας ανάγνωση. Φυσικά και δεν αναμένουμε να αποκατασταθούν τίποτα από τα παρακάτω, όπως έχει δείξει άλλωστε και το παρελθόν σε παρόμοιες αναρτήσεις μας κατόπιν καταγγελιών και παραπόνων των κατοίκων, αλλά ελπίζουμε κάποτε να συγκινηθούν οι αρμόδιοι και να πράξουν τα αυτονόητα...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις και ανακοινώσεις του αρμόδιου Τμήματος καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, για την μη εγκατάλειψη-εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας, εξακολουθούν να αφήνουν αυτά δίπλα στους κάδους, με αποτέλεσμα να μην τα περισυλλέγουν οι υπάλληλοι καθαριότητας και να παραμένουν στο σημείο για ημέρες και εβδομάδες, δημιουργώντας αφενός, εστίες μόλυνσης, αφετέρου άσχημη εικόνα για την πόλη, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φώτο που μας έστειλε πριν ημέρες φίλος της ιστοσελίδας μας.

2.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΠΑΖΑ ΚΛΠ ΥΛΙΚΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

Συναφές με το παραπάνω θέμα, είναι και το γεγονός ότι όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, άγνωστοι, πετούν παλιές λακάνες τουαλέτας WC, σχεδόν μπροστά σε σπίτια κατοίκων με ότι αυτό συνεπάγεται για την αισθητική και όχι μόνο των κατοίκων που διαμένουν πέριξ της περιοχής.

 Επίσης κάποιοι άλλοι εναποθέτουν μπάζα κλπ οικοδομικά υλικά σε απόσταση αναπνοής από την ε.ο οδό Αριδαίας-Λουτρακίου, πλησίον της κοινότητας Πιπεριάς, δημιουργώντας στους επισκέπτες όχι και την καλύτερη των εντυπώσεων, όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο.

3.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΝΕΟ... ΝΤΙΖΑΙΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Νέο... ντιζάιν εδώ και λίγο καιρό στον χώρο της Λουτρόπολης Αλμωπίας, αφού οι επισκέπτες βλέπουν σε διάφορα σημεία εσωτερικά της Λουτρόπολης, να υπάρχει με μεγάλα γράμματα η λέξη ΠΟΖΑΡ, ενώ βραδινές ώρες φωτίζονται, δημιουργώντας μία καλαίσθητη και ευχάριστη εικόνα.

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!! (ΦΩΤΟ)

Αρκετοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι στους τοίχους του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας, υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό!!, ένα όχι και τόσο κολακευτικό σύνθημα για τους Αστυνομικούς. Δικαίως αναρωτιούνται, άραγε δεν έπεσε στην αντίληψη κανενός αρμοδίου για να προβούν στα αυτονόητα!!

5.-ΕΔΕΣΣΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ... ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΦΑΟ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!! (ΦΩΤΟ)

Δεν γνωρίζουμε τι και πως, αλλά στην ε.ο Αριδαίας-Έδεσσας, πλησίον του Φ.Ο.Ε και στο ύψος που βρίσκεται το αεροπλάνο, υπάρχει ΚΑΦΑΟ που βρίσκεται ξεχαρβαλωμένο σε κολώνα της ΔΕΗ, με καλώδια εκτεθειμένα, μετρητές κλπ. Δεν γνωρίζουμε εάν είναι επικίνδυνο ή όχι ,αλλά θεωρούμε ότι καλό θα ήταν ή να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθεί σωστά, και στη θέση του.

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΕΣΜΕΝΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ!! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τότε που ο σφοδρός άνεμος άφησε καταστροφές πίσω του στην Αλμωπίας, όπου μεταξύ αυτών και καλώδια στο έδαφος και χωρίς φωτισμό σε κοινοτικούς οδούς (ΔΕΣ και ΕΔΩ), όμως η μανία του, έριξε στο έδαφος και πολλές και διάφορες πινακίδες της τροχαίας κλπ πληροφοριακές του Δήμου, που έναν μήνα μετά, ακόμη αναπαύονται στο έδαφος, όπως θα δείτε στην παρακάτω φώτο.

7.- ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Δεν γνωρίζουμε εάν η φθορά στην πινακίδα του εργοταξίου Αλμωπίας, οφείλεται στον... Στρατηγό άνεμο ή σε κάποια άλλη αιτία, αλλά σίγουρα εδώ και λίγες ημέρες παρατηρούμε ότι είναι σπασμένη και σε άθλια κατάσταση. Μήπως θα έπρεπε να αντικατασταθεί!!

 09-3-2022/12:32