ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ’’ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ… ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-02-06

ΣΧΟΛΙΟ 1

Είναι γνωστό ότι η κατάσταση του οδικού δικτύου στον εσωτερικό ιστό της πόλης της Αριδαίας, βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, όσον αφορά την ύπαρξη μικρών και μεγάλων, αλλά και επικίνδυνων για εποχούμενους και πεζούς, λακκούβες!!

Μία τέτοια περίπτωση λοιπόν, μας καταγγέλουν κάτοικοι σε περιοχή της Αριδαίας και συγκεκριμένα επί της οδού Βοσπόρου, στο κέντρο σχεδόν της πόλης (κάθετη επί της Κύπρου), όπου η παραπάνω οδός, για πολλά χρόνια μοιάζει κυριολεκτικά... βομβαρδισμένη!!, αφού οι λακκούβες αλλά και το... φαγωμένο οδόστρωμα αποτελούν... παγίδες και κίνδυνο για τους χρήστες της οδού.

Ορατός είναι και ο κίνδυνος ατυχήματος ή φθορών στα οχήματα που κινούνται στην παραπάνω οδό, καθόσον λόγω της στενότητας της οδού και των υπαρχουσών λακκούβων στο κέντρο του οδοστρώματος στην ανωτέρω οδό, υπάρχει ο κίνδυνος φθοράς των οχημάτων αλλά και πιθανής σύγκρουσης με τα νόμιμα σταθμευμένα οχήματα εκατέρωθεν της οδού, όταν οι κινούμενοι οδηγοί στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τις λακκούβες, υπάρχει κίνδυνος να προσκρούσουν στα σταθμευμένα οχήματα!!

Μάλιστα, κάτοικος της περιοχής, καθαρίζοντας την αυλή του, γέμισε μία εξ΄ αυτών (λακκούβα) στην οδό, με τα χώματα και τα χόρτα που έβγαλε από αυτήν, θέλοντας να χλευάσει προφανώς την όλη κατάσταση.

Να επισημάνουμε ότι παρόμοια κατάσταση στο οδικό δίκτυο,  επικρατεί και σε πολλές άλλες περιοχές εσωτερικά της πόλης.

Δίκαια λοιπόν οι κάτοικοι της περιοχής, ζητούν από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αλμωπίας, να προβεί στο αυτονόητο, κλείνοντας τις λακκούβες, προκειμένου αποφευχθούν τα χειρότερα!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

06/02/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-06 20:46

Μήνυμα:

Εδώ δεν μπορούν να κλείσουν τις λακούβες στον πεζόδρομο και θα κλείσουν τις λακούβες στη βοσπόρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!