ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!! (ΦΩΤΟ)

2021-05-05

Συνεχίζεται δυστυχώς το... σήριαλ με τον Πεζόδρομο της πόλης της Αριδαίας, ο οποίος σήμερα Τετάρτη 05/5/2021, χωρίς ουδεμία ενημέρωση ή σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο Αλμωπίας, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, προκαλώντας τα ανάμικτα σχόλια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται πέριξ αυτού, αλλά και των εποχούμενων και μη χρηστών αυτού.

Εύλογα και δίκαια μάλλον τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της πόλης, από τις αποφάσεις που λαμβάνει και δεν δημοσιοποιεί ως οφείλει η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, σχετικά με το μέλλον του πεζόδρομου και ειδικότερα για τις ημέρες και ώρες που τελικά θα ανοίγει και θα κλείνει ο πεζόδρομος...

... με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν, ούτε οι επαγγελματίες πώς να συμπεριφερθούν σχετικά με το άπλωμα των τραπεζοκαθισμάτων, την τροφοδοσία των καταστημάτων τους κλπ, αλλά και τον τρόπο που θα πρέπει να κινούνται οι εποχούμενοι χρήστες της οδού Κύπρου ή Πεζόδρομου (ΔΕΣ  ΕΔΩ και Ε  Δ  Ω)

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να εκδοθεί μία ανακοίνωση που να ξεκαθαρίζει το όλο θέμα!!

Τι λέει άραγε  η Δημοτική Αρχή αλλά και η αντιπολίτευση για όλα αυτά που εξακολουθούν να συμβαίνουν με το ξαφνικό κλείσιμο και άνοιγμα του πεζόδρομου!!, αναγκάζοντας τους πολίτες να χρησιμοποιούν διάφορα όχι κολακευτικά σχόλια, με αποκορύφωμα σχόλιο αναγνώστη μας ο οποίος είπε ότι:  ''Τα παιδία μάλλον παίζουν''!!

Δείτε σχετικές φώτο...

05-5-2021/13:02