ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘’ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-29

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεχίζεται το σήριαλ του πεζόδρομου της Αριδαίας, με πρωταγωνιστές τη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας και τους εποχούμενους και μη χρήστες της οδού Κύπρου (πεζόδρομος), αφού μετά το ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Θεοδωρίδη Τάσου (Τσερκέζος) στη προ ημερών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, για το τι μέλλει γενέσθαι με αυτόν (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

... έκπληκτοι σήμερα Μ. Πέμπτη 29/4/2021 ώρα 08:15, ημέρα λειτουργίας λαϊκής αγοράς!!, οι επαγγελματίες κλπ κάτοικοι της πόλης διαπίστωσαν ότι συνεργείο του Δήμου Αλμωπίας, τοποθέτησε επί της οδού Κύπρου (πεζόδρομος) απαγορευτικές πινακίδες αλλά και ειδικά τροχήλατα βαριά εμπόδια με τα οποία απαγόρευαν την κυκλοφορία σ΄αυτόν.

Έκπληκτοι και πάλι μετά από μισή ώρα, είδαν ότι για άγνωστο λόγο τα παραπάνω εμπόδια και πινακίδες, μετακινήθηκαν από την αρχική τους θέση!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Δήμαρχος δέχθηκε σωρεία παραπόνων και διαμαρτυριών από κατοίκους της πόλης και μάλλον υποχρεώθηκε να τις αφαιρέσει!!

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μας, για την κίνηση αυτή του Δημάρχου, δεν είχαν ενημερωθεί τόσο οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, όσο και το Δημοτικό και τοπικό Συμβούλιο της Αριδαίας.

Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται ερωτηματικά, ως προς την ημέρα τοποθέτησης των εμποδίων, καθ΄όσον η Πέμπτη είναι ημέρα που λειτουργεί η λαϊκή αγορά και η πόλη δέχεται μεγάλο αριθμό οχημάτων, η αιφνιδιαστική και άνευ προηγούμενη ενημέρωση των κατοίκων, αλλά και η μη ενημέρωση των αρμοδίων Αρχών για την απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής, η οποία απόφαση, ειρήσθω εν παρόδω, ελέγχεται και για τη Νομιμότητά της!! 

Δείτε το ερώτημα του Δημοτικού Συμβούλου για τον πεζόδρομο στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της 23/4/2021, καθώς και φώτο από την σημερινή ημέρα...

29-4-2021/10:18