ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ) Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-03

Μία διαφορετική Δευτέρα ξημέρωσε σήμερα 03/5/2021 για τους ιδιοκτήτες ΚΑΦΕ και εστίασης, αλλά και για τους κατοίκους της Αλμωπίας και όλης της χώρας γενικότερα, αφού από σήμερα πλέον τα τραπεζάκια... έξω έκαναν την εμφάνισή τους, αναμένοντας τους πελάτες για τον καφέ τους και όχι μόνο.

Για την πόλη της Αριδαίας μάλιστα υπήρχε και μία... καινοτομία, αφού από το πρωί σήμερα λειτουργεί και πάλι η οδός Κύπρου σαν Πεζόδρομος, καθόσον επανατοποθετήθηκαν εκ νέου οι γνωστές πινακίδες και τα νέα τροχήλατα βαριά εμπόδια.

Μία κίνηση της Δημοτικής Αρχής η οποία έφερε πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες από μερίδα κατοίκων αλλά και επαγγελματιών της πόλης. Ο χρόνος θα δείξει εάν το εγχείρημα αυτό θα το αποδεχθούν οι κάτοικοι ή όχι.

Στο διά ταύτα τώρα, από σήμερα τα πεζοδρόμια και η οδός Κύπρου (πεζόδρομος) κατακλύσθηκαν από τραπεζοκαθίσματα, ενώ οι σερβιτόροι ήταν πανέτοιμοι για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Ήδη μετά τις 11.00 ή ώρα και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τον Άγιο Γεώργιο, ο κόσμος βγήκε στον πεζόδρομο για να απολαύσει τον καφέ του, τηρώντας οι περισσότεροι τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

03-5-2021/14:17