ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ!! ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ'' !! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-03-14

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 14/3/2023 και η δεύτερη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας αυτή τη φορά, καθόσον το πρωί προηγήθηκε η συνεδρίαση της… Οικογενειακής Οικονομικής Επιτροπής (ΔΕΣ και ΕΔΩ), όπου συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, το ένα και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης...

... που εκθέτει την Διοικούσα παράταξη του Δήμου Αλμωπίας, καθόσον η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, ακύρωσε την υπ΄αριθ. 13/2023 απόφαση του Δήμου Αλμωπίας, η οποία λήφθηκε χωρίς να τηρηθεί η κείμενη Νομοθεσία. (Δείτε αναλυτικά τον λόγο, σε επόμενη ανάρτησή μας).

Εύστοχες και εύλογες οι παρατηρήσεις του επικεφαλή της παράταξης ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκου για το υπό ψήφιση θέμα, αλλά και το ερώτημά του για το πότε θα δοθούν τα χρήματα (20.000,00 Ευρώ) που ενέκρινε το Δ.Σ της Λουτρόπολης Αλμωπίας στην ομάδα του Αλμωπού!!

Δείτε  Ε  Δ  Ω  για ποιο λόγο επέστρεψε την παραπάνω απόφαση η Αποκεντρωμένη, καθώς και τους ενδιαφέροντες διαλόγους που έλαβαν χώρα κατά την παραπάνω συνεδρίαση μεταξύ των Παρούτογλου Νίκου, Μπάτση Χρήστου κλπ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

14/3/2023