ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ''ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ'' ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ…

2023-03-14

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 14/3/2023, η διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην οποία δεν συμμετείχαν τα μέλη της αντιπολίτευσης για τους γνωστούς λόγους.

Στην παραπάνω συνεδρίαση στην οποία μετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας Τσιμτσιρίδης Γιώργος, και όλα τα μέλη της συμπολίτευσης, ψηφίσθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα 17 από τα είκοσι θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η προμήθεια δύο μεταχειρισμένων μηχανημάτων έργων, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ και ειδικότερα ενός απορριμματοφόρου και ενός ανατρεπόμενου φορτηγού-φορτωτή.

Επίσης και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε για πολλοστή φορά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, προχωρά η διαδικασία για την αναβάθμιση των πεζοδρομίων της πόλης, μεταξύ αυτών και το πεζοδρόμιο για το οποίο πολλάκις αναφέρθηκε η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα των κατοίκων, έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Τέλος κατά τη συζήτηση του 12ου και 13ου θέματος, που αφορούν ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στην τ.κ Τσάκων-Πέλλας , όπως ανέφερε ο παραπάνω Αντιδήμαρχος, κλήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι φορείς να δώσουν εξηγήσεις κλπ διευκρινίσεις για τις ασυνήθιστες χαμηλές προσφορές που έδωσαν για το έργο και κυμαίνονται στο 33-35%!!

Να επισημάνουμε ότι τρία από τα παραπάνω προς συζήτηση θέματα και συγκεκριμένα το 3ο-4ο και 5ο θέματα, που αφορούν ''έγκριση απόφασης δημάρχου ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου'',  αναβλήθηκαν, προκειμένου συζητηθούν κατά την απογευματινή σημερινή (14/3/2023, εάν τελικά πραγματοποιηθεί λόγω απαρτίας!!),  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθόσον έχουν σχέση με θέματα που αφορούν τον προϋπολογισμό.

14/3/2023