ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΛΑΣ, ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-15

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ!!

Σεβόμενη πρώτα τον εαυτό της και μετά τους Δημότες της, η Δημοτική Αρχή Πέλλας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε την γενναία απόφαση όπως τη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Στάμκος Γρηγόρης, κατά τη προχθεσινή (Τρίτη 13/7/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην πραγματοποιηθούν φέτος 2021 οι εμποροπανηγύρεις σε Γιαννιτσά και Κρύα Βρύση, λόγω των υγειονομικών συνθηκών από τον covid 19.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η Επιτροπή ποιότητας Ζωής, με ψήφους 7 υπέρ και 2 παρών, έλαβε αρνητική απόφαση σχετικά με το θέμα. Με την απόφαση αυτή συντάχθηκε ομόφωνα και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συζήτηση του 13ου και 14ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, κατά την ως άνω συνεδρίαση, θέτοντας πάνω από όλα την υγεία των δημοτών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Στον αντίποδα, θετική απόφαση έλαβε πριν μερικές ημέρες και ειδικότερα στην τελευταία συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας (30/6/2021), σχετικά με την πραγματοποίηση της Εμποροπανήγυρης στην πόλη της Σκύδρας για φέτος, 2021 και ειδικότερα για το από 20 έως 25/8 χρονικό διάστημα, παρά τις μοναδικής παρούσας από την αντιπολίτευση, αντιρρήσεις της Δημοτικής Συμβούλου Παπαδοπούλου Μάγδας, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την ευθύνη σε περίπτωση-ο μη γένοιτο- ύπαρξης κρουσμάτων και διασποράς κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης.(ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην παραπάνω συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Πέλλας για το θέμα, μετά το 45:25ο λεπτό του βίντεο... 

15-7-2021/12:33