ΣΚΥΔΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ’’ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΥΔΡΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-06-30

ΣΧΟΛΙΟ 1

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΥΔΡΑΣ: '' ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΥΡΙΖΩ''!!

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 30/6/2021 η  διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, ΔΙΑΔΥΚΤΥΑΚΑ, αυτή τη φορά, θυμίζοντας τη λαϊκή παροιμία που λέει ο θυμόσοφος λαός μας, ότι ''Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω'' αφού...

... οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων Σκύδρας, πραγματοποιούνται κάθε φορά σύμφωνα με τις πολιτικές ορέξεις και συμφέροντα της Δημοτικής Αρχής, και όχι σύμφωνα με τη λογική όπως πράττουν όλοι οι Δήμοι της χώρας, αφήνοντας στο... σκοτάδι της ενημέρωσης τους δημότες της Σκύδρας.

Σε ένδειξη λοιπόν διαμαρτυρίας, για τον κατά το δοκούν τρόπο συνεδρίασης των Συμβουλίων,  απουσίαζε σύσσωμη η αντιπολίτευση, με εξαίρεση την παρουσία της Παπαδοπούλου Μάγδας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η ''Λήψη ή μη απόφασης διενέργειας Εμποροπανήγυρης στην πόλη της Σκύδρας για φέτος, 2021 και ειδικότερα για το από 20 έως 25/8 χρονικό διάστημα.

Τις αντιρρήσεις της εξέφρασε η Δημοτική Σύμβουλος Παπαδοπούλου Μάγδα, η οποία ανέφερε ότι λόγω των υγειονομικών κλπ μέτρων, αλλά και της εμφάνισης της μετάλλαξης τύπου ''ΔΕΛΤΑ'', πρότεινε να μην πραγματοποιηθεί, καθόσον θα υπάρξει συγχρωτισμός επισκεπτών κατά τη διάρκεια της, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διάδοση της νόσου, ως θα πράξει ανάλογα και ο Δήμος Πέλλας όπως ανέφερε, για τη δική του εμποροπανήγυρη, προστατεύοντας έτσι τους Δημότες, αλλά και τους επισκέπτες.

Φυσικά το θέμα ψηφίσθηκε από την διοικούσα παράταξη, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την ευθύνη σε περίπτωση-ο μη γένοιτο- ύπαρξης κρουσμάτων και διασποράς κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης, αφού μέχρι και σήμερα δεν πληρούνται οι όροι που θέτει το Υπουργείο (ποσοστό εμβολιασμένων κλπ).

Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ακολούθησε 10/λεπτη διακοπή για να συνεχισθεί η επόμενη συνεδρίαση η οποία αφορούσε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του έτους 2020 σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν. 3463/2006,η οποία πραγματοποιήθηκε με την απουσία και πάλι της αντιπολίτευσης για τον γνωστό λόγο, ενώ ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, αφού πρώτα μοίρασαν μεταξύ τους συγχαρητήρια!!

Την απουσία λοιπόν της αντιπολίτευσης, στηλίτευσε, τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρεάδης Στάθης, την οποία χαρακτήρισε ''απαράδεκτη, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μέγας Μιχαήλ που χαρακτήρισε την αντιπολίτευση ''Δραπέτες'', αλλά και η Δήμαρχος Ιγνατιάδου Κατερίνα, η οποία και παρουσίασε τον απολογισμό αναφέροντας επί δίωρο περίπου τα έργα κλπ δράσεις της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τους χαρακτηρισμούς των ανωτέρω για την αντιπολίτευση...

30-6-2021/21:19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-05 23:42

Το Όνομά σας:

ανωνυμος

Μήνυμα:

Ποιος σας ειπε οτι ειναι λαικη παροιμια το Με λενε Ριζο και οπως θελω το γυριζω. Προσεξτε μηπως βρεθειτε κατηγορουμενος απο καταγγελια στο Συνηγορο του πολιτη για Υβρις σε ενα ολοκληρο χωριο 2000 κατοικων. ΠΡΟΣΕΞΤΕ να ζητησετε ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους τους κατοικους του ΡΙΖΟΥ