ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΝ 14/6/2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-16

Διαβάστε και δείτε συγκεντρωτικά όλα όας έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 14/6/2022 που είχε σαν θέμα την Λουτρόπολη της περιοχής, πατώντας ΚΛΙΚ στον έναντι εκάστου παρακάτω σύνδεσμο, καθώς και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: '' Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ... ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ... ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ''!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

2.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΜΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

3.-ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ'' ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

4.- ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ''ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ'' ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

5.- ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

6.- ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

7.- ΤΣΑΡΚΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ: ''ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

8.- ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

9.- ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΗΨΗ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ

Χαιρετίζω την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Όπως δήλωσα, για το μέλλον της Λουτρόπολης χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση. Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της ιδιοκτησίας της Λουτρόπολης. Έχουμε χρέος να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Συνεχίζουμε με γνώμονα τις υψηλές τουριστικές παροχές. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

16/6/2022