ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-15

'' Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ''ΦΙΛΕΤΟ'' ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ''ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ''!!

Μετά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου κατά τη χθεσινή Τρίτη 14/6/2022 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τη '' Λήψη απόφασης στα πλαίσια του Ν. 4875/2021 για την επιχείρηση των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας-Πέλλας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), και την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο έλαβε ο Παρούτογλου Νίκος, προκειμένου τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μεταξύ των όσων ενδιαφερόντων είπε, έθεσε και κάποια ερωτήματα προς τον Δήμαρχο, με κυριότερο αυτό με το οποίο προκάλεσε τον Δήμαρχο να αποδείξει ότι αφενός, δεν έχει κρυφή ατζέντα , αφετέρου ότι δεν είναι ανεπαρκής, να γνωστοποιήσει πότε ζήτησε από τους Νομικούς Συμβούλους του Δήμου και της επιχείρησης, γνωμοδότηση για το περιεχόμενο του παραπάνω Νόμο που αφορά και την Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Να σημειώσουμε ότι ο επίμαχος Νόμος έλαβε ΦΕΚ πριν έξι μήνες και ειδικότερα την 23/12/2021, δίνοντας προθεσμία για λήψη σχετικής απόφασης ένα 6μηνο!!, ήτοι την 23/6/2022, η οποία προθεσμία λήγει σε οκτώ ημέρες!! ειδάλλως η Λουτρόπολη θα περάσει στη δικαιοδοσία της επιτροπής που ορίζει ο Νόμος!!(ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Επίσης αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα της συγκρότησης του Δ.Σ της επιχείρησης, αλλά και στο ρόλο του Γενικού Διευθυντή της επιχείρησης και στην απουσία του από την συνεδρίαση!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική τοποθέτησή του...

15/6/2022