ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ… ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ… ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ…

2022-06-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Σε κλίμα μάλλον συναίνεσης περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 14/6/2022 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, η οποία είχε μοναδικό θέμα συζήτησης την '' Λήψη απόφασης στα πλαίσια του Ν. 4875/2021 για την επιχείρηση των Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας-Πέλλας.

Αφορμή για την παραπάνω συνεδρίαση, ήταν η αποκάλυψη στην οποία προέβη ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης κατά τη συνεδρίαση που Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 31/5/2022, αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας πανελλαδικής εμβέλειας για τις Λουτροπόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της Λουτρόπολης Αλμωπίας, και το ενδεχόμενο να περάσει η εκμετάλλευση τους στο Δημόσιο αλλά και σε ιδιώτες!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Κατά τη συζήτηση λέχθηκαν και ακούστηκαν αρκετά ενδιαφέροντα από όλους τους ομιλούντες , τα οποία μπορείτε να δείτε και να ακούσετε αναλυτικά, και όχι αποσπασματικά!! και μεροληπτικά!!, σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας, προκειμένου συνάγεται τα συμπεράσματά σας.

14/6/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-06-15 01:06

Μήνυμα: Μπράβο ρε σάκη καλά που είσαι και εσύ και μαθαίνουμε τι συζητείται στα συμβούλια, γιατί κάποιοι άλλοι, είναι άστα να πάνε.