ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ... ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-01-13

ΣΧΟΛΙΟ 1

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να επανέλθουμε και πάλι, ύστερα από διαμαρτυρίες κατοίκων της Αριδαίας για την κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στο Δημαρχείο της πόλης.

Και αυτό γιατί, συνεχίζουν δυστυχώς να.. κοσμούνται οι τοίχοι του Δημαρχείου Αλμωπίας από διάφορα φαλλοκρατικά κλπ συνθήματα και βωμολοχίες, και μάλιστα εμπλουτισμένα εσχάτως και με άλλα συνθήματα, παρά το γεγονός της επισήμανσης του θέματος πριν έναν μήνα περίπου, τόσο από τους δημότες της Αριδαίας, μέσω της ιστοσελίδας μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ)...

...  όσο και του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Παρούτογλου Νίκου κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος έθεσε το θέμα με αφορμή το δημοσίευμά μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), χωρίς η Δημοτική Αρχή να προβεί στον καθαρισμό κλπ ελαιοχρωματισμό των τοίχων.

Δυστυχώς, οι άγνωστοι-γνωστοί... καλλιτέχνες των τοίχων του Δημαρχείου, θέλοντας μάλλον να τρολάρουν τη Δημοτική Αρχή, ''εμπλούτισαν'' τα συνθήματα στους παραπάνω τοίχους του Δημαρχείου, αναγράφοντας και ζωγραφίζοντας και άλλα συνθήματα και μάλιστα με έγχρωμη γραφή, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Και το ερώτημα που τίθεται από τους δημότες της πόλης και πάλι μέσω της ιστοσελίδας μας είναι , πως θα έκριναν και πως θα χαρακτήριζαν άραγε τους συναδέλφους τους αιρετούς, οι του Δήμου Αλμωπίας, εάν την κατάσταση αυτή την έβλεπαν σε κάποιο άλλο Δημαρχείο της χώρας!!, αφενός, αφετέρου εάν κάποιοι ανέγραφαν διάφορα συνθήματα στους τοίχους των κατοικιών τους (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι κλπ αιρετών) θα άφηναν τους τοίχους ρυπαρούς και ακάθαρτους!! 

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταστάσεις επικρατούν και σε άλλα Δημόσια-Δημοτικά κτήρια της Αριδαίας, όπου οι τοίχοι... κοσμούνται με ανάλογα συνθήματα και βωμολοχίες (Κέντρο Υγείας, Σχολεία κλπ).

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο πως είναι σήμερα (13/01/2022), έναν μήνα μετά το δημοσίευμά μας...

13-01-2022/13:46  

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-01-13 23:31

Μήνυμα:

Δεν έχει 8μηνα ελαιοχρωματιστες τώρα. Υπομονή!