ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ!!, ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΛΠ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-13

Πολλά παράπονα δέχεται η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Αριδαίας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Δημαρχείο της πόλης, από άποψης καθαριότητας του αύλειου χώρου, αλλά και αναγραφής διάφορων φαλλοκρατικών συνθημάτων και βωμολοχιών στους τοίχους αυτού.

Ειδικότερα, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο, δυστυχώς όπως διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, εκτός από τα κάθε είδους απορρίμματα που υπάρχουν στα σκαλοπάτια και πέριξ του αύλειου χώρου του Δημαρχείου, και οι τοίχοι είναι ρυπαροί με διάφορα φαλλοκρατικά συνθήματα και ζωγραφιές, βωμολοχίες, ενώ είδαμε ακόμη και σβάστικες ζωγραφισμένες στους τοίχους, στα σκαλοπάτια και στις κολώνες του, προφανώς γραμμένα από τα νεαρά άτομα που έχουν κάνει... στέκι καθημερινά το χώρο του Δημαρχείου.

Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι δεν παρατήρησε ουδείς από τους αιρετούς αλλά και εργαζομένους στο Δημαρχείο την κατάσταση αυτή, ώστε να προβούν στα αυτονόητα!!

Επίσης, πως θα έκριναν άραγε τους συναδέλφους τους αιρετούς, οι του Δήμου Αλμωπίας, εάν την κατάσταση αυτή την έβλεπαν σε κάποιο άλλο Δημαρχείο της χώρας.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταστάσεις επικρατούν και σε άλλα Δημόσια-Δημοτικά κτήρια της Αριδαίας, όπου οι τοίχοι... κοσμούνται με ανάλογα συνθήματα και βωμολοχίες (Κέντρο Υγείας, Σχολεία κλπ).

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

13-12-2021/11:28