ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ’’!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-15

Μετά τις τοποθετήσεις των Χατζηδημητρίου (ΔΕΣ και ΕΔΩ) και Μπίνου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κατά τη χθεσινή Τρίτη 14/12/2021 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο Παρούτογλου Νίκος, θέτοντας καίρια ερωτήματα στον Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο, αναφορικά με την αργοπορία δρομολόγησης των διαδικασιών των έργων στον Δήμο...

... καθώς και τι σκοπεύουν να πράξουν με το ''ΔΑΣΑΚΙ'' αλλά και τον Πεζόδρομο της πόλης. Επίσης αναφέρθηκε και στην απουσία της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας από την διοργάνωση ''ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ'' αλλά και στο μέγα θέμα της πρόσβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο και την κατάσταση του οδικού δικτύου που οδηγεί σ ' αυτό.

Τέλος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας αναφορικά με την ρυπαρότητα των τοίχων του Δημαρχείου με διάφορα συνθήματα (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αναρωτώμενος ότι ''Εάν δεν μπορείτε να λύσετε αυτά τα προβλήματα που είναι μπροστά στα μάτια σας τι μπορείτε να λύσετε''!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του... 

15-12-2021/13:47