ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2022-03-22

Νέος άνεμος πνέει από την ημέρα που ανέλαβε η νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας και ο νέος Πρόεδρός του Γκλαβάκης Γιώργος, όπου με μία σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών, μετέχει ενεργά πλέον στα τοπικά και όχι μόνο, δρώμενα της Αλμωπίας ικανοποιώντας τα μέλη του αλλά και τους κατοίκους της Αλμωπίας, γενικότερα.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι, εκτός των συνεχών παρεμβάσεων του και ειδικότερα με αποστολές εγγράφων σε διάφορους φορείς , που αφορούν την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας της τοπικής αγοράς, αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες ενημέρωσης των μελών του για διάφορα θέματα, κάτι που δυστυχώς δεν γινόταν μέχρι τώρα!!

Ειδικότερα, από τότε που ανέλαβε ο Νέος Πρόεδρος πιστώνονται στο ενεργέτικό του οι παρακάτω πρωτοβουλίες .

1.-Επιστολή-παρέμβαση για το διαφαινόμενο κλείσιμο υπηρεσιών στην Αριδαία (ΕΛ.ΤΑ, Ι.Κ.Α, Εφορία, Πιστωτικά ιδρύματα)

2.- Επιστολή-παρέμβαση για την ενεργειακή κρίση, με προτάσεις για την ενίσχυση τοπικών επιχειρήσεων και συγκεκριμένα του λιανεμπορίου, ως αντίβαρο των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, λόγω της κρίσης (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

3.- Συναντήσεις διά ζώσης με Βουλευτή της Κυβέρνησης, θέτοντάς του τα προβλήματα της Αλμωπίας γενικότερα (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

4.- Πραγματοποίηση εκδήλωσης μέσω webinar, με θέμα την κυβερνοασφάλεια. Μία εκδήλωση που ήταν δωρεάν για όλα τα μέλη με ομιλητή τον ειδικό σε θέματα κυβερνοασφάλειας Αντ/γο ε.α Γιώργο Παπαπροδρόμου (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

5.-Επιστολή -παρέμβαση προς τη ΔΕΔΔΗΕ για τις συνεχείς και αδικαιολόγητες διακοπές ρεύματος στην Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα μελλοντικά σχέδιά του είναι και η πραγματοποίηση διά ζώσης εκδηλώσεων, τηρουμένων φυσικά των μέτρων υγιεινής, για θέματα που αφορούν άμεσα τα μέλη του.

Όπως είχαμε προαναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή μας, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, για άγνωστο λόγο, δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, κάτι που αφορά άμεσα τον εν λόγω σύλλογο για τα τεκταινόμενα στην Αλμωπία και θα έπρεπε θεωρούμε να ακούγεται ο λόγος και οι προτάσεις του!! Τώρα γιατί δεν μετέχει, αποτελεί ένα ερωτηματικό!!

Θεωρούμε ότι θα πρέπει για να υπάρχει ανάλογη συνέχεια, στην προσπάθεια αυτή να συμμετέχουν ενεργά και να γίνουν αρωγοί στη νέα Διοίκηση, και όλα τα μέλη του Συλλόγου, κάτι που θα έχει άλλωστε θετικό πρόσημο και άμεσο αντίκτυπο για τις επιχειρήσεις τους.

Δείτε και πάλι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Βιοτεχνικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αριδαίας.

Πρόεδρος Γκλαβάκης Γεώργιος

Α΄ Αντιπρόεδρος Σαμαράς Ανέστης

Β΄ Αντιπρόεδρος Κουρουκαφόπουλος Άγγελος

Γενικός Γραμματέας Κοτσίδης Ευστράτιος

Ταμίας Σούδης Γεωργιος

22-3-2022/12:48