ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-21

Φαίνεται να προχωρούν επιτέλους μάλλον ικανοποιητικά οι εργασίες και να δίνεται οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει και ταλαιπωρεί, κυρίως μαθητές, αλλά εκπαιδευτικούς και γονείς της Αριδαίας, εδώ και αρκετά χρόνια.

Αναφερόμαστε στον περιβόητο αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, έναντι Ευξείνου Λέσχης Αριδαίας, ένα θέμα που αντιμετώπισαν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές με το ιδιοκτησιακό καθεστώς κλπ προβλήματα που βρήκε τελικά τη λύση του.

Καλό θα ήταν εκτός των άλλων όμως να καθαρισθούν και οι τοίχοι του συγκεκριμένου σχολείου από τα διάφορα συνθήματα κλπ μουτζούρες που... κοσμούν αυτούς!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ περίπτωση -3-)

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας, καθώς και σχετικό βίντεο της ιστοσελίδας μας που απαθανάτισε το χώρο όπως είναι σήμερα...

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του προαύλιου χώρου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Eπισκεφθήκαμε σήμερα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Γιάννη Κετικίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Γιάντση, τις εργασίες κατασκευής της νέας αυλής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, όπου μας υποδέχθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Διευθυντής του σχολείου κ. Πέτρος Ζέρζης ενημερώνοντάς μας για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες σύντομα ολοκληρώνονται, έπειτα από αναμονή ετών.

Η νέα αυλή του 2ου Δημοτικού Αριδαίας, ολοκληρώνεται μετά από την τακτοποίηση που κάναμε τον Δεκέμβριο του 2019 ως Δημοτική αρχή, για να μπορούν οι μαθητές να βρίσκονται σε έναν σύγχρονο και ασφαλή χώρο.

Ευχόμαστε όταν το έργο θα αποδοθεί στα παιδιά και τους δημότες, να προσέχουν τον χώρο σαν τα μάτια τους, διατηρώντας τον καθαρό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

21-11-2021