ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ... Νο 8 (03/11/2021)!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-03

Συνεχίζουμε, ύστερα από την μεγάλη απήχηση που είχαν οι προηγούμενες αναρτήσεις μας με τον ανωτέρω τίτλο παρουσιάζοντάς σας σήμερα 03/11/2021 τη στήλη Νο 8.

''ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ,ΔΙΑΒΑΣΟΝ ΔΕ'' Νο 8 λοιπόν, και καλή σας ανάγνωση...

03-11-2021/17:02

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! (ΦΩΤΟ)

''Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Γιατί το λέμε αυτό!!

Όπως μας καταγγέλουν αναγνώστες μας, πολλά φρεάτια στην πόλη της Αριδαίας είναι σκεπασμένα και γεμάτα από φύλλα, χόρτα, λάσπες κλπ υλικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απορροφήσουν τα όμβρια κλπ ύδατα σε ανάλογη περίπτωση. Μήπως θα πρέπει να καθαριστούν πριν να είναι αργά!!

2.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ!! (ΦΩΤΟ)

Εξακολουθεί δυστυχώς να προκαλεί και να προσβάλλει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ανατολικής Αλμωπίας, τον Πρόεδρο της τ.κ Εξαπλατάνου-Πέλλας ( άσχετα αν είναι υπόχρεοι για αυτό), αλλά και τους κατοίκους του χωριού...

... η ρυπαρή τοπωνυμιακή πινακίδα (Π-19) που υπάρχει εδώ και χρόνια στην αρχή του χωριού τους, κάτι που επεσήμανε εδώ και καιρό η ιστοσελίδα μας ύστερα από παράπονα των κατοίκων του χωριού.

Προφανώς, είτε δεν περνά ουδείς από τους παραπάνω από το συγκεκριμένο σημείο!!, είτε δεν τους ενδιαφέρει, ώστε να πράξουν το αυτονόητο...

3.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!

Σε ποια σχολική μονάδα της Αριδαίας, υπάρχουν γραμμένα συνθήματα στην είσοδο σχεδόν του σχολείου, εδώ και αρκετό καιρό και για άγνωστο λόγο δεν έχουν ακόμη καθαριστεί;

Επίσης στο ίδιο σχολείο, οι τοίχοι είναι λερωμένοι -μουτζουρωμένοι, με μαύρη μπογιά από σβήσιμο πιθανώς παλαιών συνθημάτων, αντί να έχει ελαιοχρωματιστεί ο παραπάνω τοίχος!!

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ''!! (ΦΩΤΟ)

Τη φώτο μας έστειλε φίλος της ιστοσελίδας μας ο οποίος σχολιάζει ανάλογα και την κίνηση Νέο-Έλληνα, μάλλον νεόπλουτου, ο οποίος μη σεβόμενος τους άλλους πελάτες, στάθμευσε το πολυτελές όχημά του εντελώς αντικανονικά, καταλαμβάνοντας 2 ή και 3 θέσεις στο πάρκινγκ γνωστού καταστήματος στη Λουτρόπολη Αλμωπίας. Δείτε σχετικά στην παρακάτω φώτο...

5.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Μάλλον ευχάριστα εξεπλάγησαν οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, κατά την 28η Οκτωβρίου όταν αντίκρισαν αναρτημένη στη γέφυρα της Λουτρόπολης μία μεγάλη Ελληνική Σημαία, προκαλώντας τα ευμενή σχόλια τους.

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ!! (ΦΩΤΟ)

Είναι γνωστή η... αδυναμία κάποιων συνήθως νεαρών, να αναγράφουν διάφορα κυρίως οπαδικά συνθήματα επάνω σε πινακίδες της τροχαίας (πληροφοριακές, ρυθμιστικές )κλπ, δυσχεραίνοντας έτσι την ασφαλή κίνηση των εποχούμενων στο οδικό δίκτυο.

Πέραν τούτο, υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι έχουν και χιούμορ με αυτά που γράφουν ή τα αυτοκόλλητα που επικολλούν πάνω σ'  αυτές, όπως οι πινακίδες που υπάρχουν στην ε.ο Αριδαίας-Λουτρών-Λουτρακίου Αλμωπίας, το περιεχόμενο των οποίων προκαλεί γέλια. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε...

7.-ΕΔΕΣΣΑ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΦΩΛΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΡΟΣΙ ΕΔΕΣΣΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

Όπως είναι γνωστό η περιοχή ΒΑΡΟΣΙ στην πόλη της Έδεσσας είναι μία περιοχή όπου αποτελεί τουριστικό πεδίο για την πόλη, όμως είναι δύσκολη η κυκλοφορία στο σημείο οχημάτων λόγω στενότητας κλπ των οδών.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς, υπάρχουν μεν πυροσβεστικές φωλιές, οι οποίες όμως όπως μας καταγγέλουν κάτοικοι, για άγνωστο λόγο, βρίσκονται βλέποντας τες κανείς, σε μη λειτουργική κατάσταση.

Το γνωρίζουν αυτό οι αρμόδιοι...

8.-ΕΔΕΣΣΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΟΡΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕ Τ.Κ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ...(ΦΩΤΟ)

Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Π.Ε Πέλλας, οι οδηγοί μάλλον ευχάριστα εκπλήσσονται από την τοποθέτηση ηλεκτρονικών φωτεινών πινακίδων σήμανσης ορίου ταχύτητας.

Έτσι λοιπόν, εκτός των άλλων και στην είσοδο της τ.κ Εκκλησιοχωρίου-Πέλλας, παρατηρούν ότι το τελευταίο διάστημα, τοποθετήθηκε ηλεκτρονική-φωτιζόμενη πινακίδα σήμανσης ορίου ταχύτητας σε κατοικημένη περιοχή, κάνοντας γνωστό στους οδηγούς ότι δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 50χιλιόμετρα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φώτο.