ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 2+4 ΔΙΜΗΝΙΤΩΝ, ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Δ.Α.Κ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-08

Με την απουσία των Χατζηδημητρίου Σάκη και Μπίνου Δημήτρη, αλλά με την παρουσία του Παρούτογλου Νίκου εκ μέρους της αντιπολίτευσης, και όλων των λοιπών μελών της συμπολίτευσης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 08/3/2022 ώρα 10.00 το πρωί, διαδικτυακά, η συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.

Θεωρούμε ότι η απουσία των δύο μελών και αρχηγών των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, πιθανώς να οφείλεται στον τρόπο και την ώρα συνεδρίασης, καθόσον παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της αντιπολίτευσης για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου διά ζώσης και κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες, η Δημοτική Αρχή επιμένει να μην ικανοποιεί το λογικό και δίκαιο αίτημά της (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Μάλιστα, το θέμα έθιξε ο Παρούτογλου Νίκος, αμέσως μετά τη σύνδεσή του, ενώ απαντώντας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος για την ώρα συνεδρίασης, επικαλέστηκε ειλημμένες υποχρεώσεις (συναντήσεις με Αντιπεριφερειάρχη κλπ).

Στο διά ταύτα και για την ψήφιση-συζήτηση των θεμάτων, τα 32 από τα 33 θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα, ενώ στο 2ο θέμα που αφορούσε ''Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, και ειδικότερα στην πρόσληψη δύο και τεσσάρων υπαλλήλων, οδηγών και εργατών καθαριότητας, αντίστοιχα, δίμηνης διάρκειας, ο Παρούτογλου Νίκος ψήφισε Λευκό, λέγοντας ότι ''επιμένετε στις προσλήψεις''!!

Τέλος κατά τη συζήτηση του 13ου θέματος που αφορούσε την παράταση προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών κατακύρωσης του έργου "Ενεργειακή Αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Αριδαίας στον Δήμο Αλμωπίας", ο Δήμαρχος Αλμωπίας με αφορμή τις ανακοινώσεις του Φ.Ο.Α και των επικεφαλής των παρατάξεων (Μπίνου και Παρούτογλου) αλλά και τις αιχμηρές ανταλλαγές των ανακοινώσεων μεταξύ Δημάρχου και Παρούτογλου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), για την ακαταλληλότητα του Δ.Α.Κ. Αριδαίας, δήλωσε τα εξής, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

08-3-2022/13:21