ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΥΡΙΟ 08/3/2022 ΜΕ ΤΗΝ… ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!

2022-03-07

Ερωτηματικά και απορίες συνεχίζει να προκαλεί η στάση της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, αναφορικά με τον τρόπο και την ώρα συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής για αύριο Τρίτη 08/3/2022 και ώρα 10.00 το πρωί!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ειδικότερα, και παρά τα συνεχή και λογικά αιτήματα των μελών της παραπάνω επιτροπής, οι οποίοι τυγχάνουν και επικεφαλής των παρατάξεων, οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής να πραγματοποιούνται πλέον διά ζώσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις για τις συνεδριάσεις των οργάνων...

... αλλά και το σημαντικότερο για την ώρα των συνεδριάσεων, που ζήτησαν πολλάκις να γίνεται μετά το μεσημέρι, λόγω υποχρεώσεων των μελών (Χατζηδημητρίου γιατρός, Μπίνος εκπαιδευτικός και Παρούτογλου ελεύθερος επαγγελματίας) οι οποίοι τις πρωινές ώρες έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, παρ ΄όλα αυτά η Δημοτικοή Αρχή, για τους δικούς της λόγους, που μάλλον είναι ηλίου φαεινότεροι, όχι μόνο δεν ικανοποιεί το δίκαιο αίτημά τους, αλλά προγραμμάτισε την αυριανή συνεδρίαση την πιο ακατάλληλη ώρα (10.00 η ώρα το πρωί)!!

Το ερώτημα που τίθεται είναι, εάν θα μπορέσουν να παρευρεθούν τα μέλη της αντιπολίτευσης στην αυριανή πρωινή συνεδρίαση, στην οποία έχουν προγραμματισθεί να συζητηθούν τα 33 θέματα της ημερήσιας διάταξης, ή θα διεξαχθεί σε... οικογενειακό κλίμα!!

07/3/2022