ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ… ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΧΡΗΣΤΕΣ Σ΄ΑΥΤΑ!! (ΦΩΤΟ)

2021-02-24

Το να ζητά κάποιος από μία Δημοτική Αρχή να πράξει έργα για τα οποία απαιτούνται... τρελά χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν ή έργα εξωπραγματικά, το αντιλαμβάνεται κάθε νοήμων άνθρωπος ότι είναι αδύνατο στην παρούσα τουλάχιστον περίοδο. Το να ζητά όμως τα αυτονόητα είναι και ανθρώπινο και δυνατό να συμβεί. Γιατί τα λέμε αυτά!!

Γιατί η ιστοσελίδα μας, συνεχίζει δυστυχώς να γίνεται δέκτης παραπόνων και καταγγελιών από δημότες της Αριδαίας, οι οποίοι λόγω και του Κορονό-ιού, βρίσκουν μία κάποια διέξοδο στο περπάτημα καθημερινά, όπου μπορούν και ειδικότερα πέριξ και περιμετρικά της πόλης της Αριδαίας.

Το αγαπημένο σημεία περιπάτου λοιπόν, είναι και ο δρόμος που οδηγεί στην Αγ. Παρασκευή στη Δωροθέα-Πέλλας, που ύστερα από συνεχείς αναρτήσεις της ιστοσελίδας μας, έστω και αργά συμμαζεύτηκε από το χάλι που βρισκόταν (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Υπάρχουν όμως και άλλα σημεία που χρησιμοποιούν οι περιπατητές, όπως τα πεζοδρόμια έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, το πεζοδρόμιο επί της Λ. Ανοίξεως (πλησίον του οικοπέδου που στεγαζόταν τα Τ.Ε.Α) επί της Π. Μελά (Κέντρο Υγείας) κλπ περιφερειακοί δρόμοι και πεζοδρόμια, στα οποία υπάρχουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες, τόσο στο οδόστρωμα, όσο και στα πεζοδρόμια και ειδικά στα πλακάκια και το τσιμέντο των πεζοδρομίων, τα οποία έχουν κυριολεκτικά... πεταχτεί από τη θέση τους, λόγω των ριζών των δένδρων, με ορατό τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος και τραυματισμού των χρησιμοποιούντων αυτά!!

Εκτός αυτού και ειδικότερα στο πεζοδρόμιο έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας το οποίο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, χρησιμοποιείται κατά κόρον και από τους μαθητές, αλλά και πολλούς δημότες που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους.

Σημειωτέον ότι παρόμοιες κακοτεχνίες, υπάρχουν σε πολλά σημεία της πόλης, κάτι το οποίο θα πρέπει άμεσα η Δημοτική Αρχή να αποκαταστήσει αυτές.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο, σε ποια κατάσταση είναι τα πεζοδρόμια έναντι του ΚΤΕΛ και στην Λ. Ανοίξεως... 

24-02-2021/21:17