ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-01-27

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη αισθάνεται η ιστοσελίδα μας, ifonitispellas.gr, γιατί ένα θέμα που είχαμε αναδείξει πολλάκις, ύστερα και από παρότρυνση αναγνωστών μας, δρομολογήθηκε μάλλον η λύση του.

Έτσι λοιπόν, όπως μας ενημέρωσαν και διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε εδώ και 3-4 ημέρες τους εποχούμενους αλλά και περιπατητές που χρησιμοποιούν τον δρόμο που οδηγεί από την Αριδαία προς το παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στην Δωροθέα-Πέλλας και αντιστρόφως...

 αφού πριν μερικές ημέρες δύο φορτηγά και ένα μεγάλο μηχάνημα έργων, προέβησαν σε εργασίες στο παραπάνω επικίνδυνο οδόστρωμα, ρίχνοντας χώμα εκατέρωθεν του ''φαγωμένου'' οδοστρώματος, αλλά και κλείνοντας τις μεγάλες τρύπες που υπήρχαν σ΄αυτό. Επίσης καθαρίσθηκε και ο χώρος από τα μπάζα που υπήρχαν στην είσοδο των κοιμητηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά τις εργασίες αυτές θα στρωθεί ο δρόμος με άσφαλτο, ώστε και να διαπλατυνθεί αλλά και να είναι ασφαλής για τους χρήστες, είτε εποχούμενους είτε πεζούς.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμο Αλμωπίας, όλες οι εργασίες που έγιναν και θα γίνουν στο μέλλον στον παραπάνω δρόμο θα πραγματοποιηθούν μέσω του προγράμματος 'ΤΡΙΤΣΗ'' από τον Δήμο Αλμωπίας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο, πως ήταν η παραπάνω οδός μέχρι πριν λίγες ημέρες και πως είναι σήμερα...

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-01-22 15:22

Όνομα:

παρατηρητής

Μήνυμα:

Για να δει κανείς ποιος δουλεύει και ποιος όχι , ποιος είναι νοικοκύρης και ποιος όχι , ποιος βγαίνει μόνο φωτογραφίες και λέει παχιά λόγια και ποιος μόνο δουλεύει . ποιος τρελαίνεται με την δημοσιότητα και ποιος μόνο δουλεύει . Και ποιοι επιτέλους στον Δημο δουλεύουν πραγματικά κι ας μη προβάλλονται τόσο. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην εν ενεργεία αντιδήμαρχο που της αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό που κάνει αλλά και στους λοιπούς που δουλεύουν αλλά δεν προβάλλονται , που πραγματικά ξέρουν να οργανώνουν και να διοικούν αυτό που τάχθηκαν να υπηρετήσουν , χωρίς να σηκώνουν και πολύ ψηλά το κεφάλι για να τους δούμε αυτούς και όχι το έργο τους. Μπράβο και στην σελίδα σας που ξέρει να χειρίζεται και να προβάλλει τις αδυναμίες και τα προβλήματα του τόπου μας ανιδιοτελώς. Νομίζω οτι είναι και η μοναδική στο είδος της στην περιοχή μας.