ΑΡΙΔΑΙΑ: ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ‘’ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΝ’’ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-01

ΣΧΟΛΙΟ 1

Τα εύλογα αρνητικά αλλά και δηκτικά σχόλια των κατοίκων αλλά και των περαστικών από το κέντρο της Αριδαίας, προκάλεσε η αυτονόητη προ ημερών κίνηση του Δήμου Αλμωπίας να αποκαταστήσει μάλλον αναγκαστικά!! και ύστερα από πολλούς μήνες!!...

... το πρόβλημα που απασχολούσε για καιρό τους περίοικους και περαστικούς από το σημείο και το είχε αναδείξει η ιστοσελίδα μας, ύστερα από παράπονα, τα οποία είχαν αναφέρει και στους αρμόδιους του Δήμου, μάταια όμως!!, μάλλον λόγω της απελευθέρωσης της πόλης αλλά και κατάθεσης στεφάνων από τους μαθητές!!

Αναφερόμαστε στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο μικρό παρκάκι που φιλοξενεί την προτομή του Αρχιμανδρίτη Παπανίκανδρου έναντι του ομώνυμου Ιερού Ναού, στο κέντρο της πόλης, καθόσον τα τετράποδα που είχαν σκάψει εντός του παρκάκι, δημιούργησαν βαθιά... ορύγματα (τάφρους), με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να... κατεδαφιστεί κυριολεκτικά η ρυπαρότατη προτομή του Παπανίκανδρου (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Όπως μας ενημέρωσαν, μάλλον δηκτικά οι κάτοικοι, αλλά και διαπίστωσε η ιστοσελίδα μας, λίγες ημέρες πριν έκλεισαν επιτέλους τα... ορύγματα, προφανώς για να μπορούν να καταθέσουν στεφάνι οι μαθητές, προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια των κατοίκων για την ''άμεση'' επέμβαση των αρμοδίων!!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο πως ήταν πριν και πως είναι σήμερα...

01-11-2021/13:24

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-11-01 13:52

Μήνυμα:

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ