ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-07-18

ΣΧΟΛΙΑ 2

Συνεχίζονται και αυξάνονται δυστυχώς τα παράπονα και διαμαρτυρίες στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr, από κατοίκους αλλά και επαγγελματίες του κέντρου της Αριδαίας, από την απαράδεκτη κατάσταση που συνεχίζει να επικρατεί στο μικρό παρκάκι που φιλοξενεί την προτομή του Αρχιμανδρίτη Παπανίκανδρου...

... έναντι του ομώνυμου Ιερού Ναού, στο κέντρο της πόλης, αλλά και από την ρυπαρότητα του χώρου από τα περιττώματα των αποδημητικών πουλιών (πελαργών) που έχουν τη φωλιά τους σε στύλο της ΔΕΗ.

Αφενός, τα τετράποδα που σκάβουν εντός του παρκάκι δημιουργώντας βαθιά... ορύγματα (τάφρους), με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να... κατεδαφιστεί κυριολεκτικά η ρυπαρότατη προτομή του Παπανίκανδρου, αφετέρου, όχι μόνο να μη τολμά να καθίσει περαστικός στα παγκάκια, αλλά ούτε και να περάσει από το σημείο αφού κινδυνεύει να δεχτεί... ριπές περιττωμάτων, αλλά και από την έντονη δυσοσμία που επικρατεί λόγω και της ζέστης που γίνεται ανυπόφορη!!

Μάλιστα και όπως μας ανέφερε κάτοικος της περιοχής, την προηγούμενη Κυριακή που είχε γάμο στην εκκλησία, καλεσμένος στο μυστήριο και μάλλον επισκέπτης στην περιοχή, στάθμευσε το όχημά του κάτω από το στύλο της ΔΕΗ και τη φωλιά των πελαργών, με αποτέλεσμα όταν πήγε να φύγει βρήκε το όχημά του αγνώριστο από τα περιττώματα των πελαργών.

Επιπλέον τα συμπαθή αποδημητικά πουλιά, μεταφέρουν κλαδιά μικρά και μεγάλα για το χτίσιμο της φωλιάς του με αποτέλεσμα, πολλά από αυτά να πέφτουν στο έδαφος αλλά και πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια!!

Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οι αρμόδιοι κωφεύουν. Συνετό θα είναι για πολλούς και διαφόρους λόγους, στην περίπτωση του παρκάκι να βρεθεί μία λύση και αν κριθεί απαραίτητο να περιφραχθεί ο χώρος προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων...

... ενώ στην περίπτωση των πελαργών, μπορεί να ακολουθηθεί το παράδειγμα του Δήμου Σκύδρας (ας ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τη λύση που βρήκαν για το θέμα αυτό) ή τουλάχιστον να γίνεται ανά τακτά διαστήματα ο καθαρισμός του χώρου πέριξ του σημείου, όπως μας επεσήμαναν οι κάτοικοι της περιοχής.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο & φώτο...

18/7/2021

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-20 13:29

Το Όνομά σας:

Α

Μήνυμα:

Οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου τι κάνουν;;;;;;;; ΖΖΖΖζζζζζΖΖΖΖζζζζΖΖΖΖζζζ

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-20 14:27

Το Όνομά σας:

ΜΑΡΙΑ

Μήνυμα:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΛΠ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!!!!!