ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  …

2022-02-15

Μάλλον κάτι άρχισε να κινείται στον Εμπορικό Βιοτεχνικό &  Επαγγελματικό Σύλλογο Αριδαίας, από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, η οποία με μία σειρά ενεργειών και πρωτοβουλιών της, μετέχει ενεργά πλέον στα τοπικά και όχι μόνο, δρώμενα της Αλμωπίας, προτείνοντας μάλιστα και λύσεις-προτάσεις για ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και συγκεκριμένα του λιανεμπορίου, ως αντίβαρο των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αυτές. (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Παρατηρούμε λοιπόν ότι, εκτός του γεγονότος ότι άλλαξε και ο τρόπος επικοινωνίας με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθόσον αυτά γίνονται δέκτες των δελτίων τύπου, κάτι που δεν γινόταν μέχρι τώρα!!...

...αναλαμβάνει και μία σειρά δραστηριοτήτων με αποστολή εγγράφων σε διάφορους φορείς , που αφορούν την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας της τοπικής αγοράς και ειδικότερα με επιστολές τους παρεμβαίνουν για το διαφαινόμενο κλείσιμο υπηρεσιών στην Αριδαία (ΕΛ.ΤΑ, Ι.Κ.Α, Εφορία, Πιστωτικά ιδρύματα)...

... για την ενεργειακή κρίση, ενώ τελευταία είχε και συνάντηση διά ζώσης με Βουλευτή της Κυβέρνησης, θέτοντάς του τα προβλήματα της Αλμωπίας γενικότερα (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας στο μέλλον πρόκειται να προβεί και σε μία σειρά ενεργειών για την ενημέρωση των μελών του αλλά και των κατοίκων της Αλμωπίας για διάφορα θέματα αρμοδιότητάς του.

Εκείνο δε που προκαλεί εντύπωση είναι ότι όπως διαπιστώσαμε από την διαύγεια του Δήμου Αλμωπίας, για άγνωστο λόγο, δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αλμωπίας, κάτι που αφορά άμεσα τον εν λόγω σύλλογο για τα τεκταινόμενα στην Αλμωπία και θα έπρεπε θεωρούμε να ακούγεται ο λόγος και οι προτάσεις του!! Τώρα γιατί δεν μετέχει, αποτελεί ένα ερωτηματικό!!

Δείτε και πάλι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Βιοτεχνικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αριδαίας.

Πρόεδρος Γκλαβάκης Γεώργιος

Α΄ Αντιπρόεδρος Σαμαράς Ανέστης

Β΄ Αντιπρόεδρος Κουρουκαφόπουλος Άγγελος

Γενικός Γραμματέας Κοτσίδης Ευστράτιος

Ταμίας Σούδης Γεωργιος

15-02-2022/16:40