ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-08-09

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος Αλμωπίας, ύστερα από σχετικά δημοσιεύματά μας (ΔΕΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ), πράττει το αυτονόητο. Αναφερόμαστε σε δημοσίευμα μας, αναφορικά με το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, στην Αριδαία, κάτι που γίνεται μάλλον σπάνια, και η ιστοσελίδα μας το ανέδειξε ύστερα και από παράπονα των κατοίκων. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Αλμωπίας.

Απολύμανση και πλύσιμο κάδων και δρόμων στο Δήμο Αλμωπίας

Τα συνεργεία τoυ Τμήματος Καθαριότητας, Πρασίνου & Ανακύκλωσης του Δήμου Αλμωπίας με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, πραγματοποιούν συνεχώς πλύσιμο και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων.

Η απολύμανση των κάδων, είναι ιδιαίτερα σημαντική δράση κ επιτακτική ανάγκη ειδικά κατά την θερινή περίοδο και θα συνεχιστεί για όλο το καλοκαίρι σε κάθε Κοινότητα.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συμβολή όλων των δημοτών, οι οποίοι καλό είναι να γνωρίζουν και να τηρούν το καθορισμένο πρόγραμμα του Δήμου για την αποκομιδή απορριμμάτων και να τοποθετούν τα απορρίμματά τους συσκευασμένα σε καλά κλεισμένες και ανθεκτικές πλαστικές σακούλες.

Τέλος, ξεκίνησε η διαδικασία σχολαστικού πλυσίματος των δρόμων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

09-8-2021/15:34