ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-23
ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ
ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΔΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ 2

Μία Δημοτική Αρχή που σέβεται τον εαυτό της και τους δημότες της, πράττει το καλύτερο δυνατό γι΄αυτούς, δίνοντας λύσεις στα αυτονόητα προβλήματά, όταν μάλιστα υπάρχουν για τα προβλήματα αυτά σωρεία παραπόνων!!

Αναφερόμαστε σε πρόσφατη ανάρτησή μας (ΔΕΣ ΕΔΩ), αλλά και στο συναφές ερώτημα του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Αλμωπίας, οι οποίοι είναι ρυπαροί και αναδύουν... ελκυστικές ευωδίες!!

Καλό θα είναι, το παράδειγμα που κατέγραψε η κάμερά μας στον Δήμο Έδεσσας, σήμερα Παρασκευή 23/7/2021, όπου συνεργείο... συνελήφθη να προβαίνει στην πλύση των κάδων. Μάλιστα και όπως μας ανέφερε ο υπεύθυνος του συνεργείου, αυτό γίνεται μία φορά τον μήνα σε ολόκληρο τον Δήμο Έδεσσας, όπου οι κάδοι πλένονται, εσωτερικά και εξωτερικά με ζεστό νερό, ώστε να εξαφανίζονται οι όποιες μυρωδιές από τα υπολείμματα των απορριμμάτων των ζουμιών κλπ.

'Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Αλμωπίας έχει στην κατοχή του ανάλογο όχημα εφοδιασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό, το οποίο όμως για άγνωστο λόγο δεν το χρησιμοποιεί!!

Να σημειώσουμε ότι στον Δήμο Έδεσσας, εδώ και 2-3 χρόνια η αποκομιδή των απορριμμάτων πραγματοποιείται ύστερα από ανάθεση, από ιδιώτη, και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχουν προβλήματα και είναι άπαντες ικανοποιημένοι...

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

23-7-2021/11:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-23 18:38

Το Όνομά σας:

ΠΟΛΙΤΗΣ

Μήνυμα:

Όπως καλά επισημάνθηκε .η καθαριότητα δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία ! Ενω στην Αριδαία εκτός των άλλων δημάρχων και ο κ Μπινος που διαμαρτύρεται λες και ήρθε από από άλλο πλανήτη δεν έδωσε την καθαριότητα σε ιδιώτες .Γιατί άραγε ας μας το πει ο ίδιος και μετά θ απαντήσει και ο Μπάτσης !

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-26 21:08

Το Όνομά σας:

Π ΜΑΡ

Μήνυμα:

Εξαφανιστε τα κουβούκλια και τους κάδους από το κέντρο η μποχα ειναι ανυπόφορη επιτέλους ο λιμός πλησιαζει