ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ…ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-07-16
ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ 2

Πολλά παράπονα και διαμαρτυρίες δέχεται η ιστοσελίδα μας, ifonitispellas.gr, από κατοίκους της Αριδαίας σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί κάδοι απορριμμάτων, αλλά και του οδοστρώματος πέριξ αυτών, από την αφόρητη δυσοσμία που επικρατεί, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, σε κάποια σημεία, από τα ζουμιά που στάζουν, είτε από τους κάδους απορριμμάτων, είτε από τα απορριμματοφόρα, δημιουργείται ανυπόφορη κατάσταση η οποία επιτείνεται και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών με αφόρητη δυσοσμία, προερχόμενη και από τους άπλυτους κάδους, αλλά και από το οδόστρωμα που καταλήγουν τα ζουμιά, οι οποίοι άγνωστο κάθε πότε πλένονται (κάδοι και οδόστρωμα), αν πλένονται!! καθόσον ο Δήμος Αλμωπίας διαθέτει ειδικό όχημα και μηχανισμό για το λόγο αυτό.

Ζητούν μέσω της ιστοσελίδας μας να γίνεται τακτικότερα το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, αλλά και του οδοστρώματος πέριξ αυτών, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι...

16-7-2021/12:23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-16 17:27

Το Όνομά σας:

Αγνωστος

Μήνυμα:

Αυτοί που παραπονέθηκαν να ρωτηθουν με ποιο τρόπο πετάνε τα σκουπίδια τους στο κάδο μέσα σε σακούλες?η όπως όπως αδειαζουν το περιεχόμενο π.χ τις καρπουζοφλουδες ,τ αποφάγια τους κ.λ.π στον κάδο .γιατί μόνο έτσι παρατηρείται αυτό το φαινόμενο! Ο Κακος μας εαυτός φταίει για την βρωμιά όχι κανένας άλλος .η παρατήρηση αυτή δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πλένονται οι κάδοι.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-07-16 22:37

Το Όνομά σας:

Π Μαρ

Μήνυμα:

Φταίνε οι ακατάλληλες κατασκευές κουβούκλια να αποσυρθούν άμεσα και όλοι οι κάδοι να μεταφερθούν εκτός κεντρου