ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-15

Μετά την ψήφιση-έγκριση του Ισολογισμού και λοιπών οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2018, με ψήφους 14 θετικές και δύο παρών , κατά τη χθεσινή Τρίτη 14/12/2021 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 19 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων τον λόγο ζήτησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος με παραστατικό τρόπο, καθόσον είναι άριστος γνώστης και χειριστής της Ελληνικής γλώσσας, ανέφερε ότι ο Δήμαρχος κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα και τις συναντήσεις που είχε με την κεντρική εξουσία...

... γύρισε με άδεια χέρια και με πολλές υποσχέσεις, ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Αλμωπίας, χαρακτήρισε αυτήν ότι παρουσιάζει εικόνα παρακμής που προκαλεί μελαγχολία στους κατοίκους, σχετικά με την καθημερινότητα (οδικό δίκτυο, απορρίμματα κλπ), ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα χωριά της Ανατολικής Αλμωπίας κυριολεκτικά ''σβήνουν''!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του...

15-12-2021/12:02